Rehber ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri

Değerli okuyucular BD PROCHOT açıklamasını yanlış yazmışım. BD PROCHOT Throttling kısmında doğrusunu açıklamışım aslında.

BD PROCHOT: Bazı bilgisayarlarda anakarttaki bir bileşenin fazla sıcak olmasından dolayı işlemcinin kısılmasıdır. BD PROCHOT tikini kaldırdığınızda bu durumun önüne geçebilirsiniz. Minik bir dalgınlık olmuş orada.

gerçekten elinize sağlık, çok güzel rehber olmuş. 2-3 kere undervolt denemem oldu fakat hep mavi ekran yedim gel beraber bakalım derseniz çok mutlu olurum

gerçekten elinize sağlık, çok güzel rehber olmuş. 2-3 kere undervolt denemem oldu fakat hep mavi ekran yedim gel beraber bakalım derseniz çok mutlu olurum
Elbette. Ayrı bir konu açın ve etiketleyin. Yardımcı olacağım. İşlemcinizi de belirtin lütfen. Ben de araştırmamı yapayım.

Programı indirdiğimde oradaki değer 0'dı, yani işlemcim 100 dereceye kadar çalışabiliyordu. Yalnız bir ultrabooktan bahsediyoruz, soğutması da pek iyi değil ve bu nedenle çok ısınıyor. Oradaki değeri 20 yapmıştım ama performansta kayıp yaşadım, değer 10'da iken hem performans bakımından iyi hem de 0'dan iyidir diye düşündüm. İyi mi yapıyorum, yoksa 0'da bırakmak daha iyi olur mu?

Kesinlikle iyi yapıyorsunuz. Şüpheniz olmasın. 0 ise 10 yapmak çok yararlı olur. Problem yaşamıyorsanız daha da güzel. Cihazın ömrünü arttırıyorsunuz şu an.

System agent voltage aşırı hassas bir voltajdır. En ufak oynama bile bütün Windows'un çökmesine sebebiyet verebilir. İşlemcinin üzerindeki köprülerin voltajı idi galiba bilmiyorum.

Monster Tulpar T7 v20.3 ekran kartı 3060 işlemci i7-10750H, konu açıp etiketliyorum teşekkür ederim tekrar
Birazcık fazla geç gelmiş olabilirim. Discord kullanıyor iseniz size Discord'umu verebilirim. 4 Aya yakındır I5 1035G1 işlemcimi undervoltlu kullanıyorum. Sözde undervolt edilemez.
hot single moms in your area#9616 Discord adresim.

Evet biliyorum. Sonrasında aklıma takılıp araştırdım. Zaten dediğim gibi ve dediğiniz gibi düşük voltaja fazlasıyla hassas. Bunun da farkındayız.

Bu kısımda tam olarak hangi kısımları undervolt yapmak en stabil veya en iyisi olur? Bazıları sadece Core ile Cache'e, bazıları hepsine undervolt yapıyor.

Bu kısımda tam olarak hangi kısımları undervolt yapmak en stabil veya en iyisi olur? Bazıları sadece Core ile Cache'e, bazıları hepsine undervolt yapıyor.
Hepsine yapmak daha mantıklı açıkçası. Bu yüzden ThrottleStop öneriyorum Undervolt ve Sistem Tuning'inde. Dilerseniz Undervolt konusunda yardımcı olabilirim size.

Stabilite giderilebilir bir şey Undervolt'u tüm birimlere yapabilirsiniz. Ben tüm birimlerimi Undervolt'lu kullanıyorum. Aksine yararını çok gördüğümü söylemeliyim. Bir performans kaybı yada Drop'a sebep de olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…