Rehber ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri

O rehberde belirttim bu yöntem Lenovo Legion-Ideapad, Acer Predator-Nitro ve bazı Monster modellerde çalışıyor şuanlık. Bildiğim kadarıyla ASUS ve MSI'lar BIOS üzerinden açıyor kilidi.
Peki ayarın adı ne olabilir ? İnternete yazacağım ama ne olduğunu bilmiyorum

Sizin ki 11. nesil işlemciymiş, ASUS TUF unlock undervolt yazarsanız çıkar.
Sanırım ben bulamıyorum. 10th intel konuları çıkıyor google'da. Bios tan baktım bulamadım bir şey bari voltaj için en az -30 oluyodu şu anlık onu yaptım.
Eğer açmayı bulan birisi çözümü iletebilirse çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam throttlestoptan limits kısmına bastığımda sarı kutucuklar var ve bir tanesi kırmızı yanıp sönüyor. Bilgisayarımda problem mi var demek oluyor bu?

Hocam throttlestoptan limits kısmına bastığımda sarı kutucuklar var ve bir tanesi kırmızı yanıp sönüyor. Bilgisayarımda problem mi var demek oluyor bu?
Bir çeşit Throttling olduğu anlamına geliyor. Bilgisayarda problem olup olmadığı neyin kırmızıya döndüğüne bağlı. Ayrı bir konu açın sorununuzu giderelim.

Bu programda uygulanan ayarların kalıcı olması için programı sürekli arkada açık tutmak gerekiyor mu? Yoksa bir defa yaptıktan sonra program kapatılsa da hep kalıyor mu?

Benden kaynaklı bir problem olabilir ama ben bilgisayarı açıp kapattığımda eski ayarlarına dönmüştü.
Bu programda uygulanan ayarların kalıcı olması için programı sürekli arkada açık tutmak gerekiyor mu? Yoksa bir defa yaptıktan sonra program kapatılsa da hep kalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…