Rehber ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri

Bende 10300H işlemci var ve undervolt yapamıyorum. Arada böyle rehberler denk gelince hafif moral bozukluğu geliyor

Bende 10300H işlemci var ve undervolt yapamıyorum. Arada böyle rehberler denk gelince hafif moral bozukluğu geliyor
Buyurun:
Bir şansınızı deneyin.

Hocam Laptop'a zarar gelir diye çok korkuyorum. Yapması basit gibi gözüküyor. Yapsam mı yapmasam mı bilemedim. Ama görünce sevindim biraz eğer sağlıklıysa yapmak isterim.

Acer Nitro 5 10300H 1660 Ti laptopum.

Son düzenleme:
Hocam Laptop'a zarar gelir diye çok korkuyorum. Yapması basit gibi gözüküyor. Yapsam mı yapmasam mı bilemedim. Ama görünce sevindim biraz eğer sağlıklıysa yapmak isterim.

Acer Nitro 5 10300H 1660 Ti laptopum.
Evet yapabilirsiniz. Zarar gelmez merak etmeyin.

@erengore Hocam İ3 1115G4 işlemcim ve HP 2N2N8EA dizüstü bilgisayarım var. ThrottleStop programında birçok ayar sistem üreticisi tarafından kısıtlanmış; soluk durumda yani değiştirilemiyor. FIVR sekmesi ve birçok ayarı değiştiremiyorum.
Ayrıca 11. Nesil işlemciler için kilit açma ve Undervolt yapma yöntemi var mıdır?

Bilinen yok henüz. Araştırabilirsiniz. Reddit gibi yerlerde bu tarz konular araştırılıyor. YouTube'a da bakabilirsiniz.

Bilinen yok henüz. Araştırabilirsiniz. Reddit gibi yerlerde bu tarz konular araştırılıyor. YouTube'a da bakabilirsiniz.

Hocam ben birkaç ayar yaptım derece düştü bayağı fakat 3 tane sarı renk cikti problem oluşturur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…