ThrottleStop Limitleri

stzzy

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar geçen UV yapma konusundan yola çıkarak rehberdeki yazanları yaptım, mesajları karıştırırken limitler hakkında birşeyler görmüştüm tam hatırlamıyorum sorun olabilir gibisinden birşeydi galiba. Bu solda çıkan arkadaşları nasıl çözebiliriz, çözmezsek birşey olur mu? Bilgisayarı ilk açtım ve clear butonuna basmadım. @erengore
1707901991579.png

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi performans ayarlarında, monster kontrol yerinde sessizde. 32.248 saniye sürdü.
1707905223375.png

Bu fotoğraftada monster kontrol panelinden performansa aldım ve yeni rekor kırdı 17.551 saniye.
1707905315150.png

Bilgisayarı servise göndermeyi düşünüyordum ama yakın zamanda okula döneceğim ve 2-3 günde gelmezse kötü olur diye göndermedim.

Power Throttle ve Thermal yiyorsun. Soğutma çözümü bulup öyle yapalım işlemleri.
illa throttle yiyecek zaten bir yerde, sonsuza kadar boostlasın mı kendini makine?

Sessiz modda sistem güç limitini 15W’a düşürüyor. Performans modunda olması gerektiği gibi 45W. Limitleri kurcalamaya gerek yok.

Cihazın bakımlarını yap.

illa throttle yiyecek zaten bir yerde, sonsuza kadar boostlasın mı kendini makine?

Sessiz modda sistem güç limitini 15W’a düşürüyor. Performans modunda olması gerektiği gibi 45W. Limitleri kurcalamaya gerek yok.

Cihazın bakımlarını yap.
Belki güzel bir termal çözüm bulacak. Power Limitleri de açar sonrasında. İlla Throttle yiyecek diye bir şey yok yani. Sonsuza kadar boostlama nedir?

Ben de zaten dedim soğutma çözümü bulsun düzeltelim diye. Belli ki rahatsız da indirmiş programı.

Benim yaptığım tanım rehberlerimde yazıyor. Sizin sahip olduğunuz bilgi doğrultusundaki tanım nedir?
"Throttle, sisteminizdeki birtakım parçaların belirli sebeplerle yavaşlaması ve yavaşlatılmasıdır."
Neye göre? Sistem 45W'da throttle olmuş. Olması gereken değer zaten. Sen bunu 80W yap, 80W olunca yine throttle olacak. Bu da throttle. 200W'a ulaşıp dursa yine throttle. Yani ucu nereye çıkıyor?
illa throttle yiyecek zaten bir yerde,
Güç olur, sıcaklık olur, akım olur, gerilim olur... İlla bir yerde fren devreye girecek yoksa sonsuz güç tüketimi mi olacak?

Adamın makinede güç limitinden yana bir problem yok, Intel amcanın istediği gibi çalışıyor. Daha fazlasını kaldırmaz zaten bu haliyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı