ThrottleStop Limitleri

Unclewebb ile mi görüştün? Kendisiyle de bayağıdır görüşmedik. Görüşme devam ederse selamımı iletirsen sevinirim.

@erengore merhaba. benim turbo ratio limits kısmımdaki sayı değerleri normal mi acaba? standart olarak böyleydi ve değişiklik de yapamadım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 193906.png
    76,2 KB · Görüntüleme: 26
Sanallaştırma Tabanlı Güvenliği devre dışı bırakıp tekrar deneyin.
teşekkürler. değerler bu hale geldi. umarım performansa etki eder

Sanallaştırma Tabanlı Güvenliği devre dışı bırakıp tekrar deneyin.
bu sefer de orta ve sağ satırlardaki değerler düştü ve performans fazlasıyla azaldı ve düzenleme yapamıyorum. sebebi nedir acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 200113.png
    72,6 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Teşekkürler. Değerler bu hale geldi. Umarım performansa etki eder

Bu sefer de orta ve sağ satırlardaki değerler düştü ve performans fazlasıyla azaldı ve düzenleme yapamıyorum. Sebebi nedir acaba?

Overclocking feature açman lazım diye hatırlıyorum, işlemci neydi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 213104.png
    75,6 KB · Görüntüleme: 20
Notebook işlemcisi 11800H

Sanallaştırma Tabanlı Güvenliği etkin hale getirdim eskisi gibi fakat değerler eskisi gibi olmadı

11. nesil için undervolt kilidi kaldırma rehberi vardı, bi' bakın ona. Sanallaştırma tabanlı güvenlik devre dışı kalsın.

11. nesil için undervolt kilidi kaldırma rehberi vardı, bi' bakın ona. Sanallaştırma tabanlı güvenlik devre dışı kalsın.
halettim fakat sistem bir türlü istediğim performansı vermedi. format atarsam Throttlestop ile yaptığım overclock fabrika ayarlarına döner mi acaba? son çare olarak format düşünüyorum eğer eski haline dönecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…