O zaman Releases · cmumme/XboxWheelCompatibility bu uygulamayi kurup deneyin. Ben denemek icin indirip kurdum. G29 GTA 5'te calismaya basladievet hocam herşeyi denedim
Assetto Corsa oynuyorsaniz CM'de ayar yapmaniz lazim.
GTA 5'te zaten calismaz hic bir direksiyon. Yarin deneyelim hocam.Hocam Assetto Corsa'yı yarın deneyebilirim çünkü indirili değil. Bu gece bırakacağım indirmeye. Ben direksiyonu şu anlık sadece GTA 5'te denedim şu anda onda da çalışmadı.
GTA 5'te zaten calismaz hiçbir direksiyon. Yarin deneyelim hocam.
Ne demek hocam estagfurullah. Gunaydin. Musait oldugunuzda halledelim.Vallahi sizi de çok yoruyorum kusura bakmayın hocamteşekkürler yarın tekrar yazarım.
hocam iyi akşamlar tekrardan. assetto corsa indi. şimdi ne ayapacağım?Ne demek hocam estagfurullah. Gunaydin. Musait oldugunuzda halledelim.
Content Manager indirdiniz mi? Kurdunuz mu?hocam iyi akşamlar tekrardan. assetto corsa indi. şimdi ne ayapacağım?
nerden indireceğim?Content Manager indirdiniz mi? Kurdunuz mu?
hangi siteden?nerden indireceğim?
Hocam Content manager ayarlarindan calismasi lazim. Oradan atama yaptiniz mi?nerden indireceğim?
hangi siteden?
hocam siteyi bulup içine baktım fakat bu uygulama mod uygulamasıymış. benim şuanda tek isteğim direksiyon setimin çalışması.
hocam uygulamalar falan yükleyip denedim fakat maalesef olmuyor. satacağım direksiyon setini. herşey için tesekkürler![]()
evet hocam herşeyi denedimHocam Content manager ayarlarindan calismasi lazim. Oradan atama yaptiniz mi?
O zaman Releases · cmumme/XboxWheelCompatibility bu uygulamayi kurup deneyin. Ben denemek icin indirip kurdum. G29 GTA 5'te calismaya basladievet hocam herşeyi denedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.