Thrustmaster T150 problemli mi?

ideal

Femtopat
Katılım
20 Haziran 2022
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam ben T150 buldum almak istiyordum fakat internette aratınca çok fazla sorunu vardı. 3000TL'ye idi (300 manat). Onun yerine 1000TL daha koyup G27 alınır mı? İkinci el?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi sorunlar vardı? Bazı kişilerde ısınma sonucu Force Feedback kaybı var. Sistemin içinde fan var fakat bazen soğutmaya yetersiz geliyor. Ayrıca gerek sosyalde gerekse internette masa sabitleme aparatının kırılmasıyla ilgili sorunlar var onun sebebi de masa sabitleme aparatı T300 gibi metal değil de plastikten yapılması. Ayrıca T150'nin simidi çıkarılabilir değil ve tamamen plastik çok nadiren de olsa direksiyon simidi kırılmaları var. Eğer bu sorunları kastediyorsanız masa sabitlemesı dışında çok da kafaya takılacak sorunlar değil. G27 biraz eski bir set ve tıkırtılı çalışabilir. Ancak sağlamlık konusunda malzemesinin metal olmasından kaynaklı daha sağlamdır. Ancak onun da encoder kırılması sorunları vardır.
 
Ne gibi sorunlar vardı? Bazı kişilerde ısınma sonucu Force feedback kaybı var. Sistemin içinde fan var fakat bazen soğutmaya yetersiz geliyor. Ayrıca gerek sosyalde gerekse internette masa sabitleme aparatının kırılmasıyla ilgili sorunlar var onun sebebi de masa sabitleme aparatı T300 gibi metal değil de plastikten yapılması. Ayrıca T150'nin simidi çıkarılabilir değil ve tamamen plastik çok nadiren de olsa direksiyon simidi kırılmaları var. Eğer bu sorunları kastediyorsanız masa sabitlemesı dışında çok da kafaya takılacak sorunlar değil. G27 biraz eski bir set ve tıkırtılı çalışabilir. Ancak sağlamlık konusunda malzemesinin metal olmasından kaynaklı daha sağlamdır. Ancak onun da encoder kırılması sorunları vardır.

Evet ve FFB motoru kırılması kaucuk kopması gibi hatta FFB motoru yanması bile gördüm.
 
Evet ve FFB motoru kırılması kaucuk kopması gibi hatta FFB motoru yanması bile gördüm.
Bir Youtuber'ın setinden duman çıkmıştı oyun esnasında. Fakat çoğu sette böyle olumsuz şeyler olabiliyor. Bende de T300 var kargo gelmeden önce yorumlara ve sorunlara bakınca iade etmeyi düşündüm. Hatta bir Youtube kanalına inceleme için gönderilen set hiç çalışmamıştı.(Sanırım ismi Geek Street idi) İnternete T300 reliability issues diye aratsanız birçok konu karşınıza çıkacaktır. Fakat sandığım gibi değilmiş 1 yıldır yoğun kullandım halen set sağlam duruyor. Yani özetle bu biraz şans işi.
 
Evet bende o kanalı diyordum motoru yanan ve ben sıklıkla ETS 2, BeamNG Drive bunları oynayacağım yanı direksiyonu zorlamayacağım ama yine de şans işi.

Bir YouTuber'ın setinden duman çıkmıştı oyun esnasında. Fakat çoğu sette böyle olumsuz şeyler olabiliyor. Bende de T300 var kargo gelmeden önce yorumlara ve sorunlara bakınca iade etmeyi düşündüm. Hatta bir YouTube kanalına inceleme için gönderilen set hiç çalışmamıştı.(sanırım ismi geek street idi) internete T300 reliability issues diye aratsanız birçok konu karşınıza çıkacaktır. Fakat sandığım gibi değilmiş 1 yıldır yoğun kullandım halen set sağlam duruyor. Yani özetle bu biraz şans işi.

Ve benim bir direksiyon setim daha var ve onun pedalınıda debriyaj gibi kullanacağım ama şogitech shifter aldıktan sonra RS232'den USB'ye cevirme aparatları var acaba onlarla olur mu?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı