Thrustmaster T300 RS vs Thrustmaster TS PC

Njord16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM
Yaza doğru kokpit yapmak istiyorum ama aradaki dev fiyat farkına değer mi sizce? TS PC Thrustmaster kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, iki direksiyon setini kullanmış birisi olarak eğer ki bütçe durumunda sorun çıkartmıyorsa elbette TS PC'yi öneririm, ne kadar aktif olarak T300 RS GT kullansam da aynı hissiyata sahip değil, direksiyonunun üstündeki dokuyu bile özlüyorum diyebilirim. Pedal tarafında bilgi vermediğin için bir şey diyemiyorum ancak ben kullanırken yine T300 RS GT'nin pedalları yani T3PA kullanıyordum, keskinliği dışında da hala sorun yaşamadım.

Özetle; başta da dediğim gibi, ikinci el, temiz olanını bulabilirsen yakın fiyatlara alabilirsin ama illa sıfır alacağım diyorsan, bütçe sorunun yoksa alınabilir ancak bütçe sorunun varsa eğer ikinci el kovalaman lazım, sıfırı da "örnek" olarak gelbura'dan fahiş sayılacak şekilde 36,750₺ civarına (ayrı, ayrı alarak farklı pedal seçersen yine bu civara geliyor, önerim ayrı almandan yanadır.) alınabiliyor. Bana sorarsan eğer arada çıkacak olan on bin lirayı karşılayabilirsen fazlasıyla değer, hem tek, tek alarak daha düzgün bir pedal da alabilirsin.

Selam, iki direksiyon setini kullanmış birisi olarak eğer ki bütçe durumunda sorun çıkartmıyorsa elbette TS PC'yi öneririm, ne kadar aktif olarak T300 RS GT kullansam da aynı hissiyata sahip değil, direksiyonunun üstündeki dokuyu bile özlüyorum diyebilirim. Pedal tarafında bilgi vermediğin için bir şey diyemiyorum ancak ben kullanırken yine T300 RS GT'nin pedalları yani t3pa kullanıyordum, keskinliği dışında da hala sorun yaşamadım.

Özetle; başta da dediğim gibi, ikinci el, temiz olanını bulabilirsen yakın fiyatlara alabilirsin ama illa sıfır alacağım diyorsan, bütçe sorunun yoksa alınabilir ancak bütçe sorunun varsa eğer ikinci el kovalaman lazım, sıfırı da "örnek" olarak Gelbura'dan fahiş sayılacak şekilde 36, 750₺ civarına (ayrı, ayrı alarak farklı pedal seçersen yine bu civara geliyor, önerim ayrı almandan yanadır.) Alınabiliyor. Bana sorarsan eğer arada çıkacak olan on bin lirayı karşılayabilirsen fazlasıyla değer, hem tek, tek alarak daha düzgün bir pedal da alabilirsin.

Yaklaşık 70 -80k bütçem var ama ilk önce direksiyonu alıp biraz takılıp duruma göre kokpite geçmeyi düşünüyorum almışken iyisini alalım benim de tercihim TS PC'den yana olacak çok teşekkür ederim.

Peki Thrustmaster'a Fanatec ürünleri takılabiliyor mu vites el freni falan gibi.

Yaklaşık 70 -80k bütçem var ama ilk önce direksiyonu alıp biraz takılıp duruma göre kokpite geçmeyi düşünüyorum almışken iyisini alalım benim de tercihim TS PC'den yana olacak çok teşekkür ederim.

Peki Thrustmaster'a Fanatec ürünleri takılabiliyor mu vites el freni falan gibi.
Yanlış bilmiyorsam sorun olmuyor, sorun olursa da adaptör kullanılması gerekebiliyormuş, o kadar yani.

Yanlış bilmiyorsam sorun olmuyor, sorun olursa da adaptör kullanılması gerekebiliyormuş, o kadar yani.

Peki dün bir arkadalım G29 aldı ve gerçekle alakasının olmadığını (Assetto Corsa) ne drift atılabildiğini ne makas atıldığını sadce ETS de güzel olduğunu söyledi. Bu beni biraz ürküttü öyle mi cidden ben formla Dirt rallyy iRacing tarzı oyunlar oynamak istiyorum.

Peki dün bir arkadalım G29 aldı ve gerçekle alakasının olmadığını (Assetto Corsa) ne drift atılabildiğini ne makas atıldığını sadce ETS de güzel olduğunu söyledi. Bu beni biraz ürküttü öyle mi cidden ben formla Dirt rallyy iRacing tarzı oyunlar oynamak istiyorum.
Aslında o bilek alışkanlığına falan bakıyor, bende olan T300 RS ile arkadaşım atamazken elindeki G27 ile oldukça düzgün drift atabiliyordu. Zamanla alışman gerekiyor, başta makas bile atarken zorlanıyordum ancak dediğim gibi zamanla gelişiyor. Başta kesin diyebileceğim tek şey, ne gerçekle, ne de farklı direksiyonla alakası oluyor, sıfırdan alışman gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı