Thrustmaster T300 RS vs Logitech G29

O kadar fazla abartmaya gerek yok T300RS beni tatmin edecektir çoğu özelliği ile zaten ama ciddi anlamda yapacağım zaman bu zaman değil ileride düşünürüm şu anlık eve geldiğimde 3 4 yarış atayım kafasındayım o yüzden öyle çok profesyonel bir şeye gerek yok ileride rig kuracağım bir tane.
Hocam T300 RS'in yerine neredeyse aynı fiyata Moza R3 alabilirsiniz. Hem direct drive olduğundan dolayı sessiz çalışır, hem de hissiyatı iyidir.

Yok yok arkadaş playstation için demiş ilk mesajda. Onu atladım ben. Playstation için uyumlu değil Moza modelleri.
Onu ben de atlamışım. O zaman en uygun seçenek T300 RS olur.

Hocam T300 RS'in yerine neredeyse aynı fiyata moza R3 alabilirsiniz. Hem Direct Drive olduğundan dolayı sessiz çalışır, hem de hissiyatı iyidir.

Ama bana hem PC hem de PS de çalışacak bir konsol lazım arkadaş diyor ki moza direksiyonlar PlayStation'da çalışmıyor. T300RS e karar verdim zaten.

Arada çok fiyat farkı var ama neye göre direk çöp diyorsunuz biraz açabilir misiniz acaba herhangi bir bilgim olmadığı için soruyorum bende bilgileneyim.

T300 RS GT sahibi ve internet Kafe'de G29 deneyimlemiş biri olarak kesinlikle Hocam'a katılıyorum. G29 çöp. Aksini iddia edende sorun vardır. Arada çok ciddi hissiyat farkı var. Dişli olması hissiyatı baltalıyor. Hissiyat adına hiçbir şey beklemeyin G29'dan. Sadece kuru sarsıntı var. Tak tuk dişli sesi var başka bir şey yok. T300 RS GT kayış sesi bile terapi adeta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı