Thrustmaster T300RS GT alınır mı?

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar yakın bir zamanda PS5 alacağım ve PS5'te de Gran Turismo 7 ve F1 24 ya da 25 (çıkarsa) oynamayı düşünüyorum. Tork olayının bu direksiyonda daha fazla olduğunu bildiğim için bu direksiyonu seçtim ama bozulur bozulmaz pek emin olamiyorum. Bu yüzden alip almama konusunda rahat hissedemiyorum kendimi bozulursa nasıl tamir ettirebilirim mesela? Onu da soylerseniz sevinirim. Ek olarak Logitech'in shifterını almama gerek var mı? Arada bir drift attıgım oyunlara girerim ama vites olayını nasıl hallederim bilmiyorum. Kablo ezilince vites atılmiyor diyor kullanicilar bunun onune nasıl geçebilirim? Aklımda bir SIM rig plani var onu yapsam be kablolari çok ince ayarlı şekilde sabitlesem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Logitech shifter çok sorunlu uzak durun. Direksiyon öyle hemen bozulan bir şey değil çok uzun ömürlü. Bende 1 buçuk yıldır T300 RS GT var her türlü dayanıklılık testini yaptım taş gibi. Vites olarak TH8s indirime girmesini bekleyip alın. Çok iyi vites bende var. Aşırı kaliteli Logitech Shifter'a göre. TH8a kadar değil tabii ama yine de çok iyi vites. Şu an sıfırı 5k. Ben Hepsiburada'da indirimde 3250 TL'ye almıştım.

Logitech shifter çok sorunlu uzak durun. Direksiyon öyle hemen bozulan bir şey değil çok uzun ömürlü. Bende 1 buçuk yıldır T300 RS GT var her türlü dayanıklılık testini yaptım taş gibi. Vites olarak TH8s indirime girmesini bekleyip alın. Çok iyi vites bende var. Aşırı kaliteli Logitech Shifter'a göre. TH8a kadar değil tabii ama yine de çok iyi vites. Şu an sıfırı 5k. Ben Hepsiburada'da indirimde 3250 TL'ye almıştım.

Sizce vites olmasi o kadar onemli mi? Yani SIM rig kurmak istiyorum ve Gran Turismo 7 veya F1 2024 oynayacagim. Arada bir de CarX Drift olmadi onu da koldan oynarim PS5 olacagi icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı