Thrustmaster TX- Pedal kablosu koptu

numberx

Decapat
Merhabalar,

2 Gün önce Thrustmaster TX Ferrari 458 İtalia Yarış direksiyonu aldım. Dün gece pedalın motora bağlantı noktasını yanlışlıkla kırdım, pedalları görmemeye başladım.
Sonrasında çekip kopardım. Bana RJ12/6 santral kablosuyla çakma aparatı gerekiyor. Lakin Türkiye'de görüntüdeki gibi ucu olan RJ12 konnektör bulamıyorum.

İstediğim Aparat-RJ12 Konnektör

@eRacing Academy

Yardımcı olabilir misiniz?

Çakarken doğru sırayı tuturduğunuza emin olun. Nasıl kırdığınızı sormak istemiyorum ama o güzelim pedallara yazık olmuş. Ben thrustmaster Ferrari 458 itali olanını almıştım 2 sene önce 560₺ gibi bir fiyata direksiyondan çok haaz alamamış olamama rağmen pedalları harbi çok iyi.

Son düzenleme:
Çakarken doğru sırayı tuturduğunuza emin olun. Nasıl kırdığınızı sormak istemiyorum ama o güzelim pedallara yazık olmuş. Ben thrustmaster Ferrari 458 itali olanını almıştım 2 sene önce 560₺ gibi bir fiyata direksiyondan çok haaz alamamış olamama rağmen pedalları harbi çok iyi.

Açıkcası meraklı bir arkadaşım usb ye çevirme hayallerinden dolayı oldu. Yapamadı eskiyede dönemedik. Şimdi verdiğiniz linkteki ürünün satıcısına birebir aynı olup olmadığını sordum. Fotoğraftan tam anlaşılmıyor da.

Açıkcası meraklı bir arkadaşım USB'ye çevirme hayallerinden dolayı oldu. Yapamadı eskiyede dönemedik. Şimdi verdiğiniz linkteki ürünün satıcısına birebir aynı olup olmadığını sordum. Fotoğraftan tam anlaşılmıyor da.

Aslında thrustmaster onun için USB çevirici yapmış ama akradaşınızın ne tür hayalleri varsa artık saçma bir şekilde USB çevirmeye çalışmış demek ki.
thurustmaster t. RJ12
İnternette aratırsanız karşınıza çıkar pahalı olmasının tek nedeni en kötü direksiyon setiniz olsa dahi çalıştırıyor. İmkanı yok bu işlerden anlamayan akradaşıma yaptırmam mal zaten benim çok basit bir matık bu pedalı USB şekline bağlantısını yapsaydık nereden kime göre komut iletecek.

Başka bir konuda gördüm siz G29 shifter için USB dönüştürücü bulabildiniz mi? Şahsen çok fazla para harcamak istemiyorum zaten shifter 800 civarı ve 2. el olarak almayı düşünüyorum bunun yanında 200TL gibi bir fiyat bir dönüştürücü için harcamakta istemiyorum.

Son düzenleme:
Aslında thrustmaster onun için USB çevirici yapmış ama akradaşınızın ne tür hayalleri varsa artık saçma bir şekilde USB çevirmeye çalışmış demek ki.
thurustmaster t. RJ12
İnternette aratırsanız karşınıza çıkar pahalı olmasının tek nedeni en kötü direksiyon setiniz olsa dahi çalıştırıyor. İmkanı yok bu işlerden anlamayan akradaşıma yaptırmam mal zaten benim çok basit bir matık bu pedalı USB şekline bağlantısını yapsaydık nereden kime göre komut iletecek.

Başka bir konuda gördüm siz G29 shifter için USB dönüştürücü bulabildiniz mi? Şahsen çok fazla para harcamak istemiyorum zaten shifter 800 civarı ve 2. el olarak almayı düşünüyorum bunun yanında 200TL gibi bir fiyat bir dönüştürücü için harcamakta istemiyorum.

G27 shifter için usb bağlantısı olan bir arkadaştan satın aldım. :) Doğru söylüyorsun baya para ediyor.
G29 vitesinin bugün sabah media markt 450 TL'den sattı. Sonradan hatalarını farkettiler sanırım tekrar fiyat yükselmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı