Thull TG-27C Monitör Alınır Mı?

Meth0

Centipat

Bu linkte;

Thull TG-27C 27" 1ms 165Hz Freesync Premium Fhd LED HDR300 (Hdmı+Dp+Vga) Frameless Va Curved Gaming Monitör​

Böyle bir monitör var. Hiç duymadığım marka. 165 Hz 1080P 27 inç. Benim tam istediğim özelliklerde ve bu konuyu açarken ki fiyatı 3500 TL.

Monitörü sizce almalı mıyım? Hiç duymadığım bir marka o yüzden çekiniyorum. Fiyat olarak iyi gibi. Özellikleri tam istediğim.

Almamalısın kullanım amacın nedir?
Oyun için

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ben vazgeçtim, senin attığın linkteki monitörü düşünüyorum zaten az önce onu araştırıyordum. Çok teşekkürler

Oyun için.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ben vazgeçtim, senin attığın linkteki monitörü düşünüyorum zaten az önce onu araştırıyordum. Çok teşekkürler.

O monitör daha kötü uzak dur.
Bu en iyi seçenek oyun için

Casper monitörle alaklı verdiğin bilgi için teşekkürler uzak dururum. Bir şey sorcam da, 2. attığın monitör benimde baya hoşuma gitti iyi duruyor, 27 inç olup kavisli olan buna benzer bir monitör önerebilir misin, bütçem max 5000 lira

Şöyle bir şey var bu bütçede kavisli olanlar VA panel ve VA panellerde ghosting olur oyunlarda ghosting rahatsız edici bir şeydir.
Benim önerim düz IPS panel alman.
Olmaz dersen bunlara bakabilirsin.

27 inç kavissiz kenarları görme konusunda sorun yaratır mı?

https://www.hepsiburada.com/viewson...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.39 bu attığın linkte üstte 27 tüm özellikler bölümünde 32 inç yazıyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-15-00-49-01-788-edit_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 149
Hayır ne alaka asıl kavislide tam göremezsin.
sağol bilgi için. Şimdi, sen gayet bilgili birisin anladım artık. hangi monitörü önerirsin? IPS, kavisli olmayan, 1080P veya üstü, 144 hz veya üstü, en fazla 1 ms en fazla 27 en az 23.8 inç hangi monitörü önerirsin? bütçem 5000 TL max

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…