Thull TG-27C Monitör Alınır Mı?

Meth0

Centipat

Bu linkte;

Thull TG-27C 27" 1ms 165Hz Freesync Premium Fhd LED HDR300 (Hdmı+Dp+Vga) Frameless Va Curved Gaming Monitör​

Böyle bir monitör var. Hiç duymadığım marka. 165 Hz 1080P 27 inç. Benim tam istediğim özelliklerde ve bu konuyu açarken ki fiyatı 3500 TL.

Monitörü sizce almalı mıyım? Hiç duymadığım bir marka o yüzden çekiniyorum. Fiyat olarak iyi gibi. Özellikleri tam istediğim.

Almamalısın kullanım amacın nedir?
Oyun için

İllaki bu bütçede bu yenileme hızlarına sahip monitör arıyorsanız attığım linktekine bakın. Sorun yaşayan olmuştur ama bende aynısı var sorunsuz 200 hz ve renklerden de memnunum.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ben vazgeçtim, senin attığın linkteki monitörü düşünüyorum zaten az önce onu araştırıyordum. Çok teşekkürler

Oyun için.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ben vazgeçtim, senin attığın linkteki monitörü düşünüyorum zaten az önce onu araştırıyordum. Çok teşekkürler.

O monitör daha kötü uzak dur.
Bu en iyi seçenek oyun için

O monitör daha kötü uzak dur.
Bu en iyi seçenek oyun için
Casper monitörle alaklı verdiğin bilgi için teşekkürler uzak dururum. Bir şey sorcam da, 2. attığın monitör benimde baya hoşuma gitti iyi duruyor, 27 inç olup kavisli olan buna benzer bir monitör önerebilir misin, bütçem max 5000 lira

Casper monitörle alaklı verdiğin bilgi için teşekkürler uzak dururum. Bir şey soracağım da, 2. attığın monitör benim de bayağı hoşuma gitti iyi duruyor, 27 inç olup kavisli olan buna benzer bir monitör önerebilir misin, bütçem maksimum 5000 lira.

Şöyle bir şey var bu bütçede kavisli olanlar VA panel ve VA panellerde ghosting olur oyunlarda ghosting rahatsız edici bir şeydir.
Benim önerim düz IPS panel alman.
Olmaz dersen bunlara bakabilirsin.

Şöyle bir şey var bu bütçede kavisli olanlar VA panel ve VA panellerde ghosting olur oyunlarda ghosting rahatsız edici bir şeydir.
Benim önerim düz IPS panel alman.
Olmaz dersen bunlara bakabilirsin.
27 inç kavissiz kenarları görme konusunda sorun yaratır mı?

https://www.hepsiburada.com/viewson...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.39 bu attığın linkte üstte 27 tüm özellikler bölümünde 32 inç yazıyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-15-00-49-01-788-edit_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-05-15-00-49-01-788-edit_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 148

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı