Thunder Max | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Hocam öncelikle sağolun ilginiz için. Attığınız sistemi arkadaşlarıma da attım ama ısrarla amd ekran kartı alma dediler başta iyi olsada bir süre sonra performansı çok düşer ömürlü olmaz gibi şeyler söylediler ayrıca geçenlerde render atıyosanız almayın tarzında yorumlar gördüm sen ne düşünüyosun bu konu hakkındaAlınmaz bomba sistem.
Kasayı FSP 650W seçersen 200TL düşüyor fiyattan.![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Eki Görüntüle 2438130
Hocam öncelikle sağ olun ilginiz için. Attığınız sistemi arkadaşlarıma da attım ama ısrarla AMD ekran kartı alma dediler başta iyi olsa da bir süre sonra performansı çok düşer ömürlü olmaz gibi şeyler söylediler ayrıca geçenlerde render atıyosanız almayın tarzında yorumlar gördüm sen ne düşünüyosun bu konu hakkında.
Aslında oyun için alıcam ama aynı zamanda çok fazla render atmam gerekiyor o yüzden bilemedim napsamSistemi render için alacaksan evet AMD o konuda pek iyi değil. Amacın oyun ise attığın sistem berbat.
Aslında oyun için alacağım ama aynı zamanda çok fazla render atmam gerekiyor o yüzden bilemedim ne yapsam.
Peki bu bu fiyat civarında önerebileceğin Nvidia hazır sistem var mı acabaAmacın renderse ekran kartı olarak NVIDIA seç hocam. Sadece oyun oynayacağım dersen attığım sistemi al geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.