Thunderbolt 3 AIC kartı almalı mıyım?

Dandoldenyus

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Havayolu Pilotu
Herkese merhaba, Ali Güngör ve Recep Baltaş tarafından yapılan incelemesinde, kullandığım mevcut anakartın (Asus B550 Tuf gaming plus) TB3 desteği olduğundan bahsedilmişti, incelemenin ilgi çeken yerlerinden biri de buydu. Geçen gün sarı sitede gezerken (reklam olmasın :D) Asrock'un TB3 kartını 600TL'ye satılık gördüm. Fiyatının iyi olduğunu (TR için uygun) düşünüyorum, alıp kasama bir özellik eklemiş olurum diye düşündüm ancak standart bir kullanıcıyım ve öyle 5k monitör bağlayayım, oradan onu çıkarayım coşturayım gibi bir olayım yok, sadece kasamla uğraşmayı ve yeni özellikler eklemeyi seviyorum (interneti Ethernet üzerinden kullanıyorum fakat daha geçen ay intel AX200 wifi kartı ekledim). Siz benim yerimde olsaydınız sırf anakart destekliyor, belki yarın öbürgün işinize de yarar diye TB3 kartını alıp bilgisayarınıza takar mıydınız? Veya aklınıza bu kartın kullanımı ile ilgili yaratıcı bir senaryo geliyor mu (şöyle ilginç bir donanım var bunu kullanmanda fayda sağlar vb. gibi). Fikirlerinizi almak istedim, değerli fikirlerini belirten tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı