yigithanw3 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 67 16 Mart 2024 #1 Thunderbolt portu olmadan laptopa ekran kartı takabilir miyim?
Çözüm Artoria Pendragon 16 Mart 2024 Evet takılabilir, boşta PCI-e slotu varsa orayı kullanabilirsiniz.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #2 Evet takılabilir, boşta PCI-e slotu varsa orayı kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #3 yigithanw3 dedi: Thunderbolt portu olmadan laptopa ekran kartı takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Uğraşmayın boyle birseyle vereceginiz paraya degmez. Artı 0 Eksi
yigithanw3 dedi: Thunderbolt portu olmadan laptopa ekran kartı takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Uğraşmayın boyle birseyle vereceginiz paraya degmez.
KS KS yigithanw3 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 67 16 Mart 2024 #4 AliEgemen dedi: Uğraşmayın boyle bir şeyle vereceginiz paraya degmez. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ekran kartı kötü onu değişsem iyi bilgisayar. Normal bilgisayarlarda pahalanmış. Artoria Pendragon dedi: Evet takılabilir, boşta PCI-e slotu varsa orayı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Videosu var mı o dediğinin ben araştırdım sadece ne olduğunu açıklıyorlar gibi. Yapılışı falan varsa atabilir misin? Artı 0 Eksi
AliEgemen dedi: Uğraşmayın boyle bir şeyle vereceginiz paraya degmez. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ekran kartı kötü onu değişsem iyi bilgisayar. Normal bilgisayarlarda pahalanmış. Artoria Pendragon dedi: Evet takılabilir, boşta PCI-e slotu varsa orayı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Videosu var mı o dediğinin ben araştırdım sadece ne olduğunu açıklıyorlar gibi. Yapılışı falan varsa atabilir misin?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #5 yigithanw3 dedi: Bilgisayarın ekran kartı kötü onu değişsem iyi bilgisayar. Normal bilgisayarlarda pahalanmış. Videosu var mı o dediğinin ben araştırdım sadece ne olduğunu açıklıyorlar gibi. Yapılışı falan varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
yigithanw3 dedi: Bilgisayarın ekran kartı kötü onu değişsem iyi bilgisayar. Normal bilgisayarlarda pahalanmış. Videosu var mı o dediğinin ben araştırdım sadece ne olduğunu açıklıyorlar gibi. Yapılışı falan varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS yigithanw3 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 67 16 Mart 2024 #6 Artoria Pendragon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boş slot olduğunu nereden görebilirim uygulama veya sitesi var mı yoksa bilgisayarın arkasını mı açmak lazım. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boş slot olduğunu nereden görebilirim uygulama veya sitesi var mı yoksa bilgisayarın arkasını mı açmak lazım.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #7 @yigithanw3 Kasayı açıp bakmak garanti olur. Artı 0 Eksi
KS KS yigithanw3 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 67 16 Mart 2024 #8 Artoria Pendragon dedi: @yigithanw3 kasayı açıp bakmak garanti olur. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun yardımınız için. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: @yigithanw3 kasayı açıp bakmak garanti olur. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun yardımınız için.