Thunderbolt4 üzerinden powerbank ile Gaming laptop şarj edilir mi?

Thunderbolt4 üzerinden powerbank ile Gaming laptop şarj edebilir miyim?
Thunderbolt 4 portu ile bir power bank arasında bağlantı kurulabilir. Ancak, bir gaming laptopun gereksinimleri daha yüksek olduğu için, power bank'ın gücü yeterli olmalıdır. Ayrıca, power bank'ın Thunderbolt 4 özellikli olması gerekir. Öneri olarak, öncelikle power bank'ın üreticisi ile iletişime geçip, power bank'ın kullanım amacınıza uygun olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Thunderbolt 4 portu ile bir Power bank arasında bağlantı kurulabilir. Ancak, bir Gaming laptopun gereksinimleri daha yüksek olduğu için, Power Bank'ın gücü yeterli olmalıdır. Ayrıca, Power Bank'ın Thunderbolt 4 özellikli olması gerekir. Öneri olarak, öncelikle Power Bank'ın üreticisi ile iletişime geçip, Power Bank'ın kullanım amacınıza uygun olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Yanlış bilgilendirme. Thunderbolt 4 veri yolu standardı, güç aktarımı değil. Thunderbolt destekli powerbank olamaz. Powerbank'ten Type-C çıkış almak yeterli.

Şu andaki laptopum (Gaming laptop) Thunderbolt 4 destekliyor fakat Type-C üzerinden şarj edemiyorum -ama ben 25W'lık bir şarj aleti ile denedim onun yetersizliğide olabilir- fakat bildiğim kadarıyla cihazın bu arayüz üzerinden şarj ile uyumlu olması lazım. Kısaca bu cihazdan cihaza değişen bir özellik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı