THX 7.1 nedir?

THX Spatial Audio'yu Kraken TE'de kullanıyorum. Çok başarılıdır. İşime de birçok kez yaradı, düşmanıma karşı avantaj sağladı.

Normal 7.1 den farkı nedir?
Bu sefer sese ayriyeten derinlik eklenmiş ve tam olarak 7.1 değil de, 360 derece surround sunuyor. Öyle de hissediliyor. Tabi böyle vurgulamıyor sesin nereden geldiği ses düzeyi herşey normal, dikkatini azıcık verirsen nereden geldiği bariz ortada zaten kavga gürültü çatışmada bile teker teker silah seslerini ayrı ayrı duyabilir ya da sessiz, odaklanmış, pusuyorken en küçük ayak sesinin nereden geldiğini hissettirebilir.

Bu sefer sese ayrıyeten derinlik eklenmiş ve tam olarak 7.1 değil de, 360 derece Surround sunuyor. Öyle de hissediliyor. Tabi böyle vurgulamıyor sesin nereden geldiği ses düzeyi her şey normal, dikkatini azıcık verirsen nereden geldiği bariz ortada zaten kavga gürültü çatışmada bile teker teker silah seslerini ayrı ayrı duyabilir ya da sessiz, odaklanmış, pusuyorken en küçük ayak sesinin nereden geldiğini hissettirebilir.

Kraken tournamentta da bu özellik var ama 7.1 desteği yok. Çok büyük bir eksisi olur mu onu alırsam?

Bu sefer sese ayriyeten derinlik eklenmiş ve tam olarak 7.1 değil de, 360 derece surround sunuyor. Öyle de hissediliyor. Tabi böyle vurgulamıyor sesin nereden geldiği ses düzeyi herşey normal, dikkatini azıcık verirsen nereden geldiği bariz ortada zaten kavga gürültü çatışmada bile teker teker silah seslerini ayrı ayrı duyabilir ya da sessiz, odaklanmış, pusuyorken en küçük ayak sesinin nereden geldiğini hissettirebilir.
hocam mümkünse ve değerli vaktinizi ayırabilirseniz bana kullanmış olduğunuz pubg yada cs go için blackshark v2 ayarlarınızı atar mısınız ? özellikle pubg için. pubg de büyük sıkıntı yaşıyorum neredeyse kulaklığı satılığa çıkaracağım.. özelden de yazabilirsiniz ben nasıl yazılıyor bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı