THX Spatial Audio Nasıl Satın Alınır?

Max Rockatansky

Hectopat
Daha fazla  
15 günlük deneme sürem bitti, Razer kulaklığım olduğu için yüzde 50 kuponunu da kullanıp almak istiyorum uygulamayı fakat Amerika dışında fatura kesmiyor, satın alan oldu mu hiç, nasıl halletti?

adres kısmına konuda bir mesajda -sanırım texas'tı- geçen yeri yazdım ve bir sorun olmadı. eğer sende sorun oluyorsa razer'in bana 10$ verdiği hediye kuponumu vereyim, üzerini tamamla ve öyle almayı dene
bana kod gelmedı nerden bulabılırm

bana kod gelmedı nerden bulabılırm
duzeltıyorum razer blackshark v2 prom var alalı 4 ay oldu fakat kuutusunu bugun actım thx ı ındırdıgımde bana bu kulaklıgın ucretsız olarak spatıal audıosu var synapste dedı

Son düzenleme:
selamlar bu hediye kupon hikayesi devam ediyormu. ediyorsa gelen mailde kodu gizleyip mail atabilirmisiniz. bana gelmedi kod

teşekkürler

Ürünü bir Razer ID açıp oraya kayıt etmeniz gerekiyor, sonrasında ID için girdiğiniz mail adresinize %50 promosyon kodu gönderilir. Bu süreçte sizden ürünün faturası vs. istenilebilir.
Merhabalar ben barracuda x modelini satın aldım ve razer id de kayıt yaptım. 7.1 surround için kod geldi ancak thx spatial audio için %50 indirim kodu gelmedi ve bir gün geçmiş durumda bir kaç gün ya da daha uzun sürede mi geliyor acaba ?

Merhabalar ben barracuda x modelini satın aldım ve razer id de kayıt yaptım. 7.1 surround için kod geldi ancak thx spatial audio için %50 indirim kodu gelmedi ve bir gün geçmiş durumda bir kaç gün ya da daha uzun sürede mi geliyor acaba ?
7.1 için kod geliyor, thx için gelmiyor. herkese böyle diyorlar lakin gelmiyor, sadece 7.1 için kod veriyorlar.

7.1 için kod geliyor, thx için gelmiyor. herkese böyle diyorlar lakin gelmiyor, sadece 7.1 için kod veriyorlar.
Merhaba %50 indirim kodu mail olarak gelmedi akabinde indirim kodunu istemek için Razer Support 'a talebimi ileten mail attım ve hemen konuyla ilgilendiler.
"Thank you for contacting Razer. My name is Jenard and I'll be your support agent today.

I understand that you are trying to get a 50% promo code for THX. Thank you for bringing this to our attention.

You need to download the 7.1 surround sound application. You may visit this link: ...
You may then click the "Upgrade Now" Button." şeklinde bir link adresini içeren bir cevap geldi.
Maildeki link ile trial dosyayı indirdim ve yüklediğim THX Spatial Audio uygulamasının içinde indirim kodu mevcuttu nihayetinde kodu kullanarak kendi mail adresimi, cep numaramı ve adresimi girdim ( Yalnızca Eyaleti Texas seçtim) ve sanal kart ile alışverişimi tamamladım. 5 dakika içinde lisans kodu mail adresime geldi ve kurulumu tamamladım.
Özetle; dediğiniz gibi mail adresine indirim kodu gelmedi ben girişimde bulundum ve bana yollanan linkten trial dosyasını kurunca açılan programda yer alan indirim kodunu kullanarak yukarıda anlattığım şekilde kurulumu tamamladım.
Umarım faydalı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı