THY pilot alımı için IELTS vs TOEFL

İST'yi bu gidişle THY çocuğu gibi yapacak
Zaten baya yayıldılar oraya Otağını kurar gibi kuruldular Ne bileyim pilot için de zor yer ekibi için de zor orası ya. İniş-kalkış, oraya ulaşım vs. bela olur bir süre sonra Sen başlamışsındır bile belki zulme orada

@painkiller Sorma. Aynı şeyden herkes şikayetçi. En iyi yöntem yakınlardan bir yerden bir ev tutmak Yoksa sabah 5'de şirket servisi bekliyorsun

Atatürk'de kalanlara imreniliyor. Bütün hat bakımcılar İST'de Daha çok yapısalcılar Atatürk'te.

Oradan ev tutmak da yani ne bileyim Kurtlar iner dağdan valla Dediğin gibi Atatürk Havalimanı'nda kalmak isterdim ben de. Florya, Yeşilköy gibisi var mı
Sorma @VanTuTıri. havacı muhabbeti işte

Oradan ev tutmak da yani ne bileyim Kurtlar iner dağdan valla Dediğin gibi Atatürk Havalimanı'nda kalmak isterdim ben de. Florya, Yeşilköy gibisi var mı
Sorma. Ya evinden ya da uykundan olacaksın

Hem deniz hem de landing izliyorduk, ne güzel günlerdi Şimdi 2-3 kargo inse gözümüz açılıyor

Sorma. Ya evinden ya da uykundan olacaksın

Hem deniz hem de landing izliyorduk, ne güzel günlerdi Şimdi 2-3 kargo inse gözümüz açılıyor
Kimse kusura bakmasın da yaşam kalitemi orası için düşüremem açıkçası Biraz erken uyanmaya razıyım sanırım. Gerçi iki-üç saatlik uykularla çok hareket ettiğim oldu İzleme keyfi ise diyecek bir şey yok cidden. Sosyal tesisler veya Aqua Florya'da kahve eşliğinde izlemek gibisi yok. Arada Şener Şen gibi "Kaldır burnunu" diye bağırmak da zevkli tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…