THY'nin Yeni Business Class koltukları

Beğendiniz mi?

• Oy verenlerin toplamı
    13
Bence artık Fist Class yapmalılar. Bu fotoğraftaki Business Class, daha doğrusu THY'nin First Class'ı, rakip hava yollarıyla eşit değil. Bu fotoğraftaki tam bir Businnes Class. Fisrt Class ile alakası yok. Ancak fiyatı, diğer hava yollarının First Class'ı seviyelerinde. Hele şimdiki koltuklardan hiç bahsetmiyorum. Ancak yemeğe gelirsek, dünya birincisidir THY. Ondan iyisi yok. Maalesef eskiden THY'nin dünya 1.si veya 1.lerinden olduğunu düşünürdüm. Ancak diğer hava yolları hızlıca gelişirken THY'de hiçbir değişiklik yok. Umarım olur.
Çok yok. Temmuz'da geliyor 787. Bu uçaklar geldikten sonra başlatacaklar bu yeniliği. 777'yi de es geçeceklerini sanmıyorum dediğim gibi.

THY; First Class açmaz. Business kalitesi çoğu firmadan iyi. Artı olarak Business'e, First Class'a önem verip ekonomi sınıfını unutan bir şirket değil.

Ağızlardan düşmeyen Business hizmeti varken First Class çok gereksiz.

Bazı dediklerinize katılmıyorum. Hizmet derseniz, evet hizmeti mükkemmel. Ekonomi sınıfında Businnes yolcusu gibi oluyorsunuz. Yemek te aynı. Ama koltuklar, kabin (ki kabinde değil) maalesef hiç başarılı değil. Şu kabini Emirates, Etihad vb. Hava yolları gibi yapsalar, First Class değil, Ultimate First Class :) olacak.
THY; First Class açmaz. Business kalitesi çoğu firmadan iyi. Artı olarak Business'e, First Class'a önem verip ekonomi sınıfını unutan bir şirket değil.

Ağızlardan düşmeyen Business hizmeti varken First Class çok gereksiz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı