Ti özelliği mi daha güzeldir yoksa OC mi ?

Bende 660 Tİ almayı düşünüyordum ama coğu sitede HD7870 XT öneriyorlar. :)

Hocam tek kart düşünüyorsan çok fark etmiyor HD 7870, HD 7870XT, GTX 660 Ti. Oyunlara göre optimize farkları da var bu kartların. İlerde çift karta geçiş yapma ihtimalin de var ise (anakartın da destekliyorsa) nVIDIA şu anda daha başarılı. GTX 660 Ti getirdiği avantajlar (PhysX gibi) ile tercih edilebilir.

Konuyla ilgisi yok ama adminler her yazdığım kelimeye, cümleye ceza veriyor hem de anında. Bazı kişilere bakıyorum onlarda benden daha çok hata var ama onlar ceza almıyor. Anlayamıyorum bir hatam varsa özür de dilerim dedim ama ne yapsam işe yaramıyor.

- - - Güncellendi - - -

Örnek :HD 7870 XT aklımı karıştırıyor ama napayım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla ilgisi yok ama adminler her yazdığım kelimeye,çümleye ceza veriyor hemde anında.Bazı kişilere bakıyorum onlarda benden daha çok hata var ama onlar ceza almıyor.Anlıyamıyorum,bi hatam varsa özür de dilerim dedim ama ne yapsam işe yaramıyor.

- - - Güncellendi - - -

Örnek :HD 7870 XT aklımı karıştırıor ama nabıyım. :)

Oyunlar için hızlı kartlar bunlar . GTX 660 Ti veya HD 7870XT. Hangisi ucuz ve stokda varsa alabilirsin. Çok fazla irdelemeye gerek yok HD 7970 veya GTX 770 ile karşılaştırılmıyor veya GT 640/HD 7730 ile. Bençmarklara bakarsan kafan karışır her site farklı alt yapı, detay ve ayar ile yapıyor.

hayır ben 7870 i örnek olarak verdim cümledeki yanlış kelimeler için

HD 7870, GTX 660 ile denk; HD 7950, GTX 660 Ti ile denktir. XT modelin zaten sonradan çıkan bir model onun için kafa karıştırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX660 ekran kartı, 600w güç kaynağı, 8 GB DDR3 RAM, Intel Core i7 3770 CPU 3.40 GHz,1 TB harddisk ile yeni çıkan hangi oyunları oynayabilirim?

GTX660 ekran kartı,600w güç kaynağı,8 gb ddr3 ram,intel core i7 3770 cpu 3.40 ghz,1 t harddisk ile yenı cıkan hangı oyunları oynuyabılırım ?

Hocam her oyunu oynarsın - hatta dikkat ile beklenen Star Citizen dahil. Ayarları optimize ederek oynayamayacağın oyun yoktur. Sistemin güzel. Böyle sistem herkes de yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı