Tıbbi dokümantasyon ve sekreterliği uzaktan öğretim ile okumak mantıklı mı?

iTeee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu bölüm hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? 2 yıllık tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik yazmayı düşünüyorum ama uzaktan eğitim olması bir düşündürdü. Sizce mantıklı mı?

Benim arkadaş okudu bir yararını göremedi belki memurlukta işe yarar 🧐

Bazıları böyle diyor ama tercih edebileceğim pek de bir seçenek yok tıbbi labaratuvar teknikerliği falan da geliyor ama tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik mantıklı gelmişti. Hâlâ kafam karışık.

Son düzenleme:
Bazıları böyle diyor ama tercih edebileceğim pek de bir seçenek yok tıbbi labaratuvar teknikerliği falan da geliyor ama tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik mantıklı gelmişti. Hâlâ kafam karışık.

Tıbbi labaratuvar teknikerliği lab asistanlığı gibi bir şeyse o daha iyi olabilir gibi ama diğerinden iş sahibi olanı görmedim etrafımda.

Tıbbi labaratuvar teknikerliği lab asistanlığı gibi bir şeyse o daha iyi olabilir gibi ama diğerinden iş sahibi olanı görmedim etrafımda.

Dershane öğretmenimlerimle konuştum tibbi labaratuvar teknikerliği'ni çok önerdiler ama açıktan öğretim olduğu için bunu araştır dedi birisi. Bundan kaynaklı kafam biraz karışık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı