BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, reşit değilim. Ufak çaplı ticaret yapmak, hayatı öğrenmek istiyorum. Ufak çaplı şekilde nasıl ticarete atılabilirim? Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, reşit değilim. Ufak çaplı ticaret yapmak, hayatı öğrenmek istiyorum. Ufak çaplı şekilde nasıl ticarete atılabilirim? Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
6yh4e Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Oyunlar alıp offline hesaplar itemhesap.com da satbilirsin ama paranı çekemk için T.C. No girmen gerekir.
Oyunlar alıp offline hesaplar itemhesap.com da satbilirsin ama paranı çekemk için T.C. No girmen gerekir.
DTPoLaT Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 113 14 Haziran 2024 #3 Toptancıya gidiceksin oradan ucuza alıp başka yerde pahalıya satacaksın.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #4 6yh4e dedi: Oyunlar alıp offline hesaplar itemhesap.com da satbilirsin ama paranı çekemk için T.C. No girmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum. DTPoLaT dedi: Toptancıya gidiceksin oradan ucuza alıp başka yerde pahalıya satacaksın. Genişletmek için tıkla... Örnek ?
6yh4e dedi: Oyunlar alıp offline hesaplar itemhesap.com da satbilirsin ama paranı çekemk için T.C. No girmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum. DTPoLaT dedi: Toptancıya gidiceksin oradan ucuza alıp başka yerde pahalıya satacaksın. Genişletmek için tıkla... Örnek ?
6yh4e Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 BY LEWU dedi: Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum. Örnek? Genişletmek için tıkla... Mesela internetten tasarım yapıp satabilirsin. Tasarım kursuna gitmene gerekmiyor.
BY LEWU dedi: Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum. Örnek? Genişletmek için tıkla... Mesela internetten tasarım yapıp satabilirsin. Tasarım kursuna gitmene gerekmiyor.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #6 6yh4e dedi: Mesela internetten tasarım yapıp satabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternette rekabet çok fazla, insanların benden almasını sağlayacak deneyimime ve tecrübeme güvenmiyorum.
6yh4e dedi: Mesela internetten tasarım yapıp satabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternette rekabet çok fazla, insanların benden almasını sağlayacak deneyimime ve tecrübeme güvenmiyorum.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 14 Haziran 2024 #7 Kod:Panoya kopyala Bölge analizi yapma -> Maliyet hesaplamasına girişme -> Web sitesi ayarlama -> Şahıs şirketi kurulumu -> Ticarete başlama
Kod:Panoya kopyala Bölge analizi yapma -> Maliyet hesaplamasına girişme -> Web sitesi ayarlama -> Şahıs şirketi kurulumu -> Ticarete başlama
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #8 BY LEWU dedi: İnternette rekabet çok fazla, insanların benden almasını sağlayacak deneyimime ve tecrübeme güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yaşta ne güzel bir cümle kurdun,gerçeklerin ile. Helal olsun vallahi,böyle yer olsa eğer. Telefon kılıfları satışabilir Veyahut online tarzında
BY LEWU dedi: İnternette rekabet çok fazla, insanların benden almasını sağlayacak deneyimime ve tecrübeme güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yaşta ne güzel bir cümle kurdun,gerçeklerin ile. Helal olsun vallahi,böyle yer olsa eğer. Telefon kılıfları satışabilir Veyahut online tarzında
DTPoLaT Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 113 15 Haziran 2024 #9 BY LEWU dedi: Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum. Örnek? Genişletmek için tıkla... Neler yapabilirsin ya da neler taşıyabilirsin.
BY LEWU dedi: Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum. Örnek? Genişletmek için tıkla... Neler yapabilirsin ya da neler taşıyabilirsin.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 15 Haziran 2024 #10 DTPoLaT dedi: Neler yapabilirsin ya da neler taşıyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam aklımda birşey yok, örnek verebilir misiniz ?
DTPoLaT dedi: Neler yapabilirsin ya da neler taşıyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam aklımda birşey yok, örnek verebilir misiniz ?