Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum.Oyunlar alıp offline hesaplar itemhesap.com da satbilirsin ama paranı çekemk için T.C. No girmen gerekir.
Örnek ?Toptancıya gidiceksin oradan ucuza alıp başka yerde pahalıya satacaksın.
Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum.
Örnek?
İnternette rekabet çok fazla, insanların benden almasını sağlayacak deneyimime ve tecrübeme güvenmiyorum.Mesela internetten tasarım yapıp satabilirsin.
Bölge analizi yapma -> Maliyet hesaplamasına girişme -> Web sitesi ayarlama -> Şahıs şirketi kurulumu -> Ticarete başlama
Bu yaşta ne güzel bir cümle kurdun,gerçeklerin ile. Helal olsun vallahi,böyle yer olsa eğer. Telefon kılıfları satışabilirİnternette rekabet çok fazla, insanların benden almasını sağlayacak deneyimime ve tecrübeme güvenmiyorum.
Bu işi sanaldan yapma gibi bir düşüncem yok, zamanında yapmıştım ama tatmin etmedi. Fiziki şekilde yapmak istiyorum.
Örnek?
Hocam aklımda birşey yok, örnek verebilir misiniz ?Neler yapabilirsin ya da neler taşıyabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.