Tidal Türkiye'de kullanabilir mi?

ItsWisehan

Decapat
Tidal'e VPN kullanarak üye oldum. Şimdi de ücretsiz deneme hakkını kullanmayı düşünüyorum ama bu legal mi? Ya da kartların herhangi bir bilgisinden ödemenin Türkiye'den yapıldığı anlaşılabilir mi? Diğer sorum ise ödemeyi halletsem dahi her müzik dinlemek istediğimde VPN mi açacağım?

Sıkıntı yok legal, sadece Türkiye'de yoklar.
Ben şahsen deneme sürümü alıp yeni hesap açıyorum.
Hesap açıp üyelik alana kadar VPN kullanın, sonra ki işlemlerde VPN gerekmiyor, yani müzik falan dinleyebiliyorsunuz.
Telefonda ise APK kurdum Google Play'de yok çünkü, ödeme yaparken Amerika rastgele ZIP kodu sitelerinden kod alıyorum, işte mesela washington, seattle ZIP kodu vs. bu şekilde hesap oluşturuyorum.

Sıkıntı yok legal, sadece Türkiye'de yoklar.
Ben şahsen deneme sürümü alıp yeni hesap açıyorum.
Hesap açıp üyelik alana kadar VPN kullanın, sonra ki işlemlerde VPN gerekmiyor, yani müzik falan dinleyebiliyorsunuz.
Telefonda ise APK kurdum Google Play'de yok çünkü, ödeme yaparken Amerika rastgele ZIP kodu sitelerinden kod alıyorum, işte mesela washington, seattle ZIP kodu vs. bu şekilde hesap oluşturuyorum.
Nasıl yapıldığını adım adım anlatır mısınız? Free-trial'e üye olma kısmında takılıyorum olamıyorum üye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı