Tigoes Marka Kulaklık Alınır mı?

smtglck2000

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kilis
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Böyle bir kulaklığa rast geldim, sizce 65 TL fiyatla hem 7.1 ses hem de titreşimli bir kulaklık doğru mudur? Biraz araştırdım olumsuz bir inceleme almamış ama nasıl oluyor da bu kadar ucuz olabiliyor? Hemen birkaç güne bozulmasın.

23.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun üzerinden 5 ay geçtikten sonra düzenleme : Bu kulaklık ile dizi, film seyredecekseniz almayın, oyun oynayacaksanız alın, müzik dinleyecekseniz sesi dışarıya çok veriyor; Otobüs gibi toplu yerlerde kullanamazsınız, ebatı battal boy olduğu için zaten dışarıda kullanamaz

Konunun üzerinden 5 ay geçtikten sonra düzenleme : Bu kulaklık ile dizi, film seyredecekseniz almayın, oyun oynayacaksanız alın, müzik dinleyecekseniz sesi dışarıya çok veriyor; Otobüs gibi toplu yerlerde kullanamazsınız, ebatı battal boy olduğu için zaten dışarıda kullanamaz
Alınır mı sence? Ve gerçekten 7.1 mi?

Alınır mı sence? Ve gerçekten 7.1 mi?
Bence bu fiyata alınabilir, uzun süreli kullanımlarda kulak ağrısı yapmıyor fazla. Titreşim özelliği var, kulağa gümbür gümbür ses geliyor, o açıdan iyi. Ama dediğim gibi dışarıya sesi bir hayli fazla veriyor. Son sesinini aç masanın üstüne koy, odadaki herkes sesi duyabilir. 7.1 konusuna gelirsek 7.1 değil. 3D ses özelliği varmış ama daha ne olduğunu anlayamadım. Diyeceklerim bu kadar. Üstte Sharkoon adlı kulaklık da önerilmiş bir de ona bir göz at istersen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı