zettacyx rev2.0
Hectopat
Başlıkta da söylediğim gibi, acaba Tigoes R8 mousenin kendi sitesindeki driverı Windows 10 ile uyumlu mudur?
Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşünüyorsan alma, pişman olabilirsin.
Tigoes G2 kulaklık kullanıyorum kutusunda windows 8 destekli olduğu yazıyor ve ben windows 10 kullanıyordum. Sorunsuz çalıştı ama sizinkinden emin değilim büyük ihtimalle uyumludur.
ben 10 TL'lik mause ile CS:GO'da LEM seviyesine gelmiştim. Bende isterdimki gidip Logitech G PRO almak ama herkesin bütçesi yetmiyor. O yüzden '' Tigoes, Everest, Izoly, Snopy, Rampage, Frisby'' gibi markalara yöneliyolar. Sizde bunları kötüleyip duruyorsunuz. Herkesin bütçesi iyi değil. Kötü olduklarını biliyorlar fakat alacaklar, mecburlar.
ben 10 TL'lik mause ile CS:GO'da LEM seviyesine gelmiştim. Bende isterdimki gidip Logitech G PRO almak ama herkesin bütçesi yetmiyor. O yüzden '' Tigoes, Everest, Izoly, Snopy, Rampage, Frisby'' gibi markalara yöneliyolar. Sizde bunları kötüleyip duruyorsunuz. Herkesin bütçesi iyi değil. Kötü olduklarını biliyorlar fakat alacaklar, mecburlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.