Tiguan modelleri arasındaki fark nedir?

my last mistake

Hectopat
Sadece 1 senelik bir fark olmasına rağmen arada 500 bin lira gibi uçuk bir fiyat farkı var bunun nedeni nedir? Motor beygir çekiş desen aynı.

Birisi Life paket, birisi R-Line paket.
Bunun üstüne de sarı sayfadan neden fiyat bakılmaması gerektiğinin örneğini görüyoruz. Bunlar resmi fiyatlar değil, satan kişinin keyfine göre girdiği fiyatlar. Şu anda Volkswagen bayisinin elinde R-Line Tiguan olsa vereceği fiyat maksimum 780-800 bin TL arasında olacakken sarı sayfadaki kişi keyfine göre 1.2 milyon istiyor.

Parasını dövizde ya da kur korumalı mevduatta tutup, sonraki gelecek parti içinden araba siparişi verip 1-2 ay beklemek istemeyenlere aklı sıra 420 bin TL kilitleyecek bu ilanın sahibi...

Hem yıl hem paket farkı var o yüzden fiyatı da yükseliyor. Yıl farkı olsa da fiyat fark ederdi zaten.

Bunun üstüne de sarı sayfadan neden fiyat bakılmaması gerektiğinin örneğini görüyoruz. Bunlar resmi fiyatlar değil, satan kişinin keyfine göre girdiği fiyatlar. Şu anda Volkswagen bayisinin elinde r-line tiguan olsa vereceği fiyat maksimum 780-800 bin TL arasında olacakken sarı sayfadaki kişi keyfine göre 1.2 milyon istiyor.

Parasını dövizde ya da kur korumalı mevduatta tutup, sonraki gelecek parti içinden araba siparişi verip 1-2 ay beklemek istemeyenlere aklı sıra 420 bin TL kilitleyecek bu ilanın sahibi...

Volkswagen Türkiye'ye araç göndermeyi düşünmüyor sanırım. Biz de uzun süredir sıfır araç bakıyorduk neredeyse bütün markalara geldi hâlen daha Volkswagen'e gelmedi. Ayrıca uzun zamandır sürekli fiyatları takip ettiğim için biliyorum en sağlam zam bindiren marka Volkswagen. En boş paket golf 520 bin olmuş. Dolar 13.60 barajını geçti gene bir en az 20-30 daha zam yapar Volkswagen.

Volkswagen Türkiye'ye araç göndermeyi düşünmüyor sanırım. Biz de uzun süredir sıfır araç bakıyorduk neredeyse bütün markalara geldi hâlen daha Volkswagen'e gelmedi. Ayrıca uzun zamandır sürekli fiyatları takip ettiğim için biliyorum en sağlam zam bindiren marka Volkswagen. En boş paket golf 520 bin olmuş. Dolar 13.60 barajını geçti gene bir en az 20-30 daha zam yapar Volkswagen.
250 bin diye okudum dedim ne alaka Clio bile 350yi aştı diyecektim. Allah sonumuzu hayretsin.

Volkswagen'in liste fiyatlarını yüksek tutup bayiye giden müşterilere düşük fiyat vererek avlama yöntemi var. 2 yıl önce liste fiyatı 247 bin lira olan T-Roc modelini arkadaşıma 207 bine bıraktılar. 2019 Aralık ayında da bana Tiguan'ı aynı şekilde sattılar. Bayiye gittiğinde marka hiyerarşisinde tam karşısında olan markayla rekabetçi fiyatlar veriyorlar, liste fiyatlarını çok umursamamak lazım.

Rakibi 3-4 bin lira indirim yaparken kendileri 40 bin indirim yapmış gibi görünüp müşteri avlıyorlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı