Dalgasına dedim hocam. Tek çare eldiven sanırım.
Merak ediyorum, tuvalet ne tip acaba? Alaturka ise olmaz zaten köşeleri sivri eldiven yırtılır bir de elin yetmez oraya.
Dalgasına dedim hocam. Tek çare eldiven sanırım.
Maalesef 30 dakika içinde gelirler diye düşünüyorum, çocuk hastaydı hastaneye götürdüler, ben kaldım araba da yer olmadığı için.
Koşup markete gidebilirim söylersen.
Evet alaturka, malesef eldiven bulamıyorum.Merak ediyorum, tuvalet ne tip acaba? Alaturka ise olmaz zaten köşeleri sivri eldiven yırtılır bir de elin yetmez oraya.
Evet alaturka, maalesef eldiven bulamıyorum.
Evin 1 haftalık suyunu döktüm şuan pis su tuvalette sıfır' a sıfır şekilde duruyor damla akıtsam taşacak.Alaturka tuvalet ise deliğe doğru direk su dök açılır.
1 çay bardağı karbonat, 1 su bardağı sirke ve sıcak suyu klozetin içine dökün. Dökmüş olduğunuz bu karışımı yaklaşık 2 ya da 3 saat kadar bekletin.
Kaynak: Habertürk.
Evin 1 haftalık suyunu döktüm şu an pis su tuvalette sıfır'a sıfır şekilde duruyor damla akıtsam taşacak.
Evin 1 haftalık suyunu döktüm şu an pis su tuvalette sıfır'a sıfır şekilde duruyor damla akıtsam taşacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.