Tıkla Gelsin'den teslim alınan yanlış sipariş durumu

Yer
Kaer Morhen
Merhabalar

21.30'da sipariş verdim 22.00'da siparişi teslim aldım. Kontrol ettiğimde farklı birisine ait sipariş gelmişti, kuryeye yetişmeye çalıştım ama çoktan gitmişti. Müşteri hizmetlerine yazdığımda "Kuryeye ulaştım, siparişi alma için gelecek." dediler aradan 1 saat geçti ne gelen ne de giden yoktu. Az önce yazdığımda da "Kuryeye ulaşamıyorum, siparişi muhafaza edin yarın iade edin."

Böyle bir saçmalık olabilir mi? Önce gelecek deniyor sonra da ulaşamıyoruz deniyor.
İade talep ettiğimde de siparişi muhafaza etmemi ve yarın iade için gelebileceklerini söylediler. Arkadaşım iyi güzel hoşta. Bu yemek kokacak, karıncası böceği zartu zurtu gelecek hep. Ben bunu çekmek zorunda mıyım? Direttiğim halde iadeye yanaşmadılar. Ben de muhafaza alanım olmadığını ve iadeyi almalarını istedim. Yine reddettiler.

Şimdi, faturam çıktığı anda mecburen tüketici hakem heyetine başvuracağım.

Sorum şu size: Siz bu durumda olsanız ne yapardınız? Muhafaza etmeye yanaşır mıydınız yoksa benim gibi kokacağını düşünerek ret mi ederdiniz?
Sorum 2: Tüketici Hakem Heyeti bu durumu haklı bulur mu? Para iademi alabilir miyim?

Not: Aile evinde kalıyorum, böcek veya karınca çekmesi büyük sorun. Kokması hele daha büyük sorun o yüzden buzdolabına filan koyamam veya muhafaza edebileceğim bir alan bulamam.

Teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzeri başıma geldi, kurye geri gelecek vs. dendi, gelmedi. Iade icin ayni seyi dediler. Iade etmezsem sıkıntıya girer miyim diye sorup onay alıp gömmüştüm siparişi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı