Tıkladığım program açılmadan kapanıyor

ralLador

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, sorunum şu ki bir uygulamaya tıklayınca 2 sn sonra geri kapanıyor. Güncellemelerim tam ama tek bir güncelleme var Radeon Software güncellemesi var. Güncellemeyi indirdim ama kur tuşuna tıkladığımda kurulum uygulaması açılıyor, geri kapanıyor aynı şekilde. Hiçbir şey kuramıyorum mailime giremiyorum hemen kapanıyor. YouTube'da hiçbir yerde çözümü yok. Microsoft mağazasıyla da bir alakası yok ve bu tüm uygulamalar da değil. Mesela Valorant açılmıyor, CS açılıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde format USB var ise format USB'den Boot edin sorun gidere basın oradan bir şekilde CMD açılıyor oradan açtıktan sonra bu komutları uygulayın.

Antivirüs varsa kaldırın.
Arkadaş Windows 10 kullanıyor, en fazla 8.1 destekliyor bu program.

Hayır bu komut Windows 10 da geçerli ve isterseniz bu da aynısı.
Ağ ile güvenli moda geçip önce DISM sonra sfc komutunu uygulayın.

Son düzenleme:
CMD açabilirseniz aşağıdaki kodu yazın.

Kod:
sfc /scannow

Bu kodu daha önce defalarca denedim olmadı CMD açılıyor bu arada. Sorunun kaynağını buldum en başta söylediğim AMD ekran kartı güncellemesini yaptım ama çok zor yaptım zaten çöküyordu program yönetici olarak çalıştırdıktan sonra kur tuşuna art arda defalarca kez tıkladım alttan errorlar vererek güncellemeyi kurdu PC'yi yeniden başlattım ve eski haline döndü cevaplarınızdan dolayı teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı