Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2024 #1 Bulut depolama (Google Drive, MediaFire) gibi linkler değil, direk tıklanınca dosya indirmeye başlayan linkler nasıl yapılıyor?
Bulut depolama (Google Drive, MediaFire) gibi linkler değil, direk tıklanınca dosya indirmeye başlayan linkler nasıl yapılıyor?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 15 Ocak 2024 #2 Zwesta dedi: Bulut depolama (Google Drive, MediaFire) gibi linkler değil, direk tıklanınca dosya indirmeye başlayan linkler nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... İndirme bağlantısı kopyalanıyor. Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Bulut depolama (Google Drive, MediaFire) gibi linkler değil, direk tıklanınca dosya indirmeye başlayan linkler nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... İndirme bağlantısı kopyalanıyor.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 Nice RAT. Artı 0 Eksi
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2024 #4 Emir Bozat dedi: İndirme bağlantısı kopyalanıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum kast ettiğim şey linke tıklayınca dosya indirmeye başlıyor ya, onu kast etmek istedim yoksa bulut depolama alanlarındaki dosyaların linkini kopyalamyı bende biliyorum. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: İndirme bağlantısı kopyalanıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum kast ettiğim şey linke tıklayınca dosya indirmeye başlıyor ya, onu kast etmek istedim yoksa bulut depolama alanlarındaki dosyaların linkini kopyalamyı bende biliyorum.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 15 Ocak 2024 #5 Zwesta dedi: Dostum kast ettiğim şey linke tıklayınca dosya indirmeye başlıyor ya, onu kast etmek istedim yoksa bulut depolama alanlarındaki dosyaların linkini kopyalamyı bende biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte indir butonunun bağlantısı kopyalanıyor tıkladığınız zamanda iniyor. Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Dostum kast ettiğim şey linke tıklayınca dosya indirmeye başlıyor ya, onu kast etmek istedim yoksa bulut depolama alanlarındaki dosyaların linkini kopyalamyı bende biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte indir butonunun bağlantısı kopyalanıyor tıkladığınız zamanda iniyor.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2024 #6 Emir Bozat dedi: Tamam işte indir butonunun bağlantısı kopyalanıyor tıkladığınız zamanda iniyor. Genişletmek için tıkla... şu linkte ki forum gönderisinde yukarıda indir butonuna basınca indirmeye başlıyor. Bunu anladım sitedeki indirme linkini kopyalayınca oluyor, ama drivede olmuyor. Drive'de kopyalamıyor indirme tuşunun bağlantısını. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Tamam işte indir butonunun bağlantısı kopyalanıyor tıkladığınız zamanda iniyor. Genişletmek için tıkla... şu linkte ki forum gönderisinde yukarıda indir butonuna basınca indirmeye başlıyor. Bunu anladım sitedeki indirme linkini kopyalayınca oluyor, ama drivede olmuyor. Drive'de kopyalamıyor indirme tuşunun bağlantısını.