İndirme bağlantısı kopyalanıyor.Bulut depolama (Google Drive, MediaFire) gibi linkler değil, direk tıklanınca dosya indirmeye başlayan linkler nasıl yapılıyor?
Dostum kast ettiğim şey linke tıklayınca dosya indirmeye başlıyor ya, onu kast etmek istedim yoksa bulut depolama alanlarındaki dosyaların linkini kopyalamyı bende biliyorum.İndirme bağlantısı kopyalanıyor.
Tamam işte indir butonunun bağlantısı kopyalanıyor tıkladığınız zamanda iniyor.Dostum kast ettiğim şey linke tıklayınca dosya indirmeye başlıyor ya, onu kast etmek istedim yoksa bulut depolama alanlarındaki dosyaların linkini kopyalamyı bende biliyorum.
şu linkte ki forum gönderisinde yukarıda indir butonuna basınca indirmeye başlıyor. Bunu anladım sitedeki indirme linkini kopyalayınca oluyor, ama drivede olmuyor. Drive'de kopyalamıyor indirme tuşunun bağlantısını.Tamam işte indir butonunun bağlantısı kopyalanıyor tıkladığınız zamanda iniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.