TıklaTeknoloji.com güvenilir mi?

Evet hocam kargoyu bekliyeceksiniz kargo geldikten sonra haber edersiniz .umarım haksız çıkarım çünkü indirimler baya iyi alası geliyor insanın

hocam haklı yada haksız çıkmak sorun değil. önemli olan kimse kimseye zarar vermesin. yazık günahtır herkes zor şartlarda bişeyler yapmaya çalışıyor. inşallah sıkıntı olmaz sorun olmaz diye dua ediyorum. inşallah gelişme oldukçada bilgilendirme amaçlı buraya not düşeceğim.

ya bırazcık olsun rahatladım cok teşekkürler, ben onlıneda da yazdım yuz kere aradım hıc donmedıler , pazartesiyı bekleyecegım

Umarım kimse zarara uğramaz ve düzgün bir firmadır inş

arkadaşlar malesef adamlar dolandırıcı çıktı. salı akşamı saat 5 buçuk gibi sayfaya erişimi kapattılar. birde adamların aradiginteknoloji.com diye bir web sayfası daha vardı.o sayfada eş zamanlı olarak kapandı. şimdi instagram uygulamasından bir şekilde iletişim kurabildiğimiz gerçek mağdur arkadaşlar yaklaşık 25 kişi civardında tabiki buna ek olarak bizim bilmediğimiz kaç kişi daha var onuda bilmiyoruz. şimdi bir çoğumuz savcılığa suç duyurusunda bulunduk bulunmayada devam ediyoruz.bu işlerden ne olur ne kalır onunla alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

Hocam sizin adınıza çok üzüldüm ödemeyi iyzico ile yaptıysanız iptalini talep edin bankayı arayın para iadesi isteyin forumdaki arkadaşlar yardımcı olucaktır geçmiş olsun...

Hocam sizin adınıza çok üzüldüm ödemeyi iyzico ile yaptıysanız iptalini talep edin bankayı arayın para iadesi isteyin forumdaki arkadaşlar yardımcı olucaktır geçmiş olsun...
sağolun hocam. ben eft olarak yapmıştım ödemeyi.o şekilde olunca banka müdahale etmiyor.ama kredi kartı ile alışveriş yapanlar harcama itirazında bulundular ve 3 kişinin ödemesi geri döndü. bende savcılık ve tüketici hakem heyetine başvuru yaptım.sonuç ne çıkacak bekliyorum.

Hocam umarım geri alırsınız dişimizden tırnağımızdan arttırıp birşeyler almaya çalışıyoruz onuda böyle dolandırıcılara kaptırmak üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…