TıklaTeknoloji.com güvenilir mi?

ben ödeme yaptım ve ödeme onayından sonra mail adresime e-arşiv onaylı faturam iletildi. inşallah sıkıntı olmaz. eğer varsada şu aşamada en azından kısa bir süreliğine beklemekten başka çare yok. olmaz ise ilerleyen günlerde gerekli hukuki yerlere başvuru yaparım.
Evet hocam kargoyu bekliyeceksiniz kargo geldikten sonra haber edersiniz .umarım haksız çıkarım çünkü indirimler baya iyi alası geliyor insanın

Hocam bence kesinlikle almayın teknoloji go vakası vol 2

Neden böyle düşünüyorum söyleyim

Teknoloji go da havale ve EFt de indirim yapıyordu bu sitede aynı şekilde o da sözde kayıtlıydı etbis e . Kredi kartından ödeme yapanların bir kısmı geri alabildi son durum nedir bilmiyorum ama umarım haksız çıkarım
hocam haklı yada haksız çıkmak sorun değil. önemli olan kimse kimseye zarar vermesin. yazık günahtır herkes zor şartlarda bişeyler yapmaya çalışıyor. inşallah sıkıntı olmaz sorun olmaz diye dua ediyorum. inşallah gelişme oldukçada bilgilendirme amaçlı buraya not düşeceğim.

bi kaç defa aramadan sonra bağlanıp görüşebildim. anladığım kadarıyla depo usulü satış yapıyolar. bugün bende telefon sipariş ettim. online müşteri temsilcisi var oraya yazarsanız bi kaç dakika içinde dönüş yapıyorlar. etbise kayıtlı vergi numaraları üzerinden vergi dairesinden sorgulama yaptırdım sicillerinin temiz olduğu bilgisini aldıkdan sonra bugün ödeme gönderdim. yoğunlukdan dolayı kargolama işleminin bi kaç gün sürebileceğini belirttiler bekliyorum.inşallah herkes ve benim için sıkıntı olmaz. firma ve çalışanları inşallah daha çok güven ve kazanç içinde yollarına devam ederler.
ya bırazcık olsun rahatladım cok teşekkürler, ben onlıneda da yazdım yuz kere aradım hıc donmedıler , pazartesiyı bekleyecegım 🙏

hocam haklı yada haksız çıkmak sorun değil. önemli olan kimse kimseye zarar vermesin. yazık günahtır herkes zor şartlarda bişeyler yapmaya çalışıyor. inşallah sıkıntı olmaz sorun olmaz diye dua ediyorum. inşallah gelişme oldukçada bilgilendirme amaçlı buraya not düşeceğim.
Umarım kimse zarara uğramaz ve düzgün bir firmadır inş

arkadaşlar malesef adamlar dolandırıcı çıktı. salı akşamı saat 5 buçuk gibi sayfaya erişimi kapattılar. birde adamların aradiginteknoloji.com diye bir web sayfası daha vardı.o sayfada eş zamanlı olarak kapandı. şimdi instagram uygulamasından bir şekilde iletişim kurabildiğimiz gerçek mağdur arkadaşlar yaklaşık 25 kişi civardında tabiki buna ek olarak bizim bilmediğimiz kaç kişi daha var onuda bilmiyoruz. şimdi bir çoğumuz savcılığa suç duyurusunda bulunduk bulunmayada devam ediyoruz.bu işlerden ne olur ne kalır onunla alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

Hocam sizin adınıza çok üzüldüm ödemeyi iyzico ile yaptıysanız iptalini talep edin bankayı arayın para iadesi isteyin forumdaki arkadaşlar yardımcı olucaktır geçmiş olsun...

Hocam sizin adınıza çok üzüldüm ödemeyi iyzico ile yaptıysanız iptalini talep edin bankayı arayın para iadesi isteyin forumdaki arkadaşlar yardımcı olucaktır geçmiş olsun...
sağolun hocam. ben eft olarak yapmıştım ödemeyi.o şekilde olunca banka müdahale etmiyor.ama kredi kartı ile alışveriş yapanlar harcama itirazında bulundular ve 3 kişinin ödemesi geri döndü. bende savcılık ve tüketici hakem heyetine başvuru yaptım.sonuç ne çıkacak bekliyorum.

sağolun hocam. ben eft olarak yapmıştım ödemeyi.o şekilde olunca banka müdahale etmiyor.ama kredi kartı ile alışveriş yapanlar harcama itirazında bulundular ve 3 kişinin ödemesi geri döndü. bende savcılık ve tüketici hakem heyetine başvuru yaptım.sonuç ne çıkacak bekliyorum.
Hocam umarım geri alırsınız dişimizden tırnağımızdan arttırıp birşeyler almaya çalışıyoruz onuda böyle dolandırıcılara kaptırmak üzücü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı