Çözüldü Tıklayınca siyah olan imleç nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

triggerr

Hectopat
Daha fazla  
Bir video izlerken böyle bir şey gördüm aslında bayağıdır görüyorum, nasıl yapacağımı bulamayınca salmıştım ve tekrar karşıma çıktı. Videoda bir sol tık yaptığı zaman cursor siyah oluyor bunu nasıl yapıyoruz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DK 4:02'de direk söylediğim şey geçiyor izlemenize gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediğinizi anlamadım daha açıklayacı konuşun veya siz beni anlamadınız, videodaki normal bir yere tıkladığında windows cursor siyah oluyor siz galiba direk bana standart xp siyah cursorunu yaptırmaya çalışıyorsunuz.
Seçme yani tıklamayla alakalı olanları değiştirirseniz imleç normalde beyaz, tıkladığınızda siyah olacaktır. W10 da yapmadım fakat W7 de bu şekilde yapıyordum.

1632570038386.png
1632570081941.png
1632570094369.png
internetten hazır olarak da bulabilirsin veyahut;
Denetim masası> Donaım> Aygıt Yöneticisi> Fareye gelip işaretçileri seçip, alttan normal seçime iki kere tıklayıp karşınıza gelen dosyalardan sizdeki imlecin siyah olan versiyonunu seçin. Sadece üstüne iki kere tıkladığınız şeyin görünüşünü değiştireceksiniz.

internetten hazır olarak da bulabilirsin veyahut;
Denetim masası> Donaım> Aygıt Yöneticisi> Fareye gelip işaretçileri seçip, alttan normal seçime iki kere tıklayıp karşınıza gelen dosyalardan sizdeki imlecin siyah olan versiyonunu seçin. Sadece üstüne iki kere tıkladığınız şeyin görünüşünü değiştireceksiniz.
Dediğinizi anlamadım daha açıklayacı konuşun veya siz beni anlamadınız, videodaki normal bir yere tıkladığında windows cursor siyah oluyor siz galiba direk bana standart xp siyah cursorunu yaptırmaya çalışıyorsunuz.

Dediğinizi anlamadım daha açıklayacı konuşun veya siz beni anlamadınız, videodaki normal bir yere tıkladığında Windows cursor siyah oluyor siz galiba direk bana standart XP siyah cursorunu yaptırmaya çalışıyorsunuz.

Arkadaşın anlattığı kısımda cursorun milyon tane hali var yani yüklenirken dönen mavi şeyi bile değiştirebiliyorsunuz bir göz atın bulursunuz.

Seçme yani tıklamayla alakalı olanları değiştirirseniz imleç normalde beyaz, tıkladığınızda siyah olacaktır. W10 da yapmadım fakat W7 de bu şekilde yapıyordum.

1632570038386.png
1632570081941.png
1632570094369.png

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı