TikTok-DL virüslü mü?

astrowinski

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam,

Bugün GitHub'dan bir proje indirdim. Dosyanın güvenli olduğundan emin olmak için virüsten koruma taramasından geçirdim. Tarama bunu aşağıdakilerle işaretledi:

Biraz araştırma yaptıktan sonra Jiangmin'in bazen yanlış pozitifler verebileceğini öğrendim. Ayrıca, VirusTotal'ın bile jiangmin gibi belirli motorlardan bir truva atı uyarısı bildirdiği VLC gibi resmi web sitelerinden indirilen dosyalarla benzer durumlar gördüm.

Dosya: Releases · pikami/tiktok-dl

Bunun gerçek bir virüs mü yoksa sadece yanlış pozitif mi olduğunu düşünüyorsunuz?

Dosyanın tamamen güvenli olduğundan nasıl emin olabilirim?

Başka benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?

Herhangi bir tavsiye veya anlayış için gerçekten minnettar olurum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam,

Bugün GitHub'dan bir proje indirdim. Dosyanın güvenli olduğundan emin olmak için virüsten koruma taramasından geçirdim. Tarama bunu aşağıdakilerle işaretledi:

Biraz araştırma yaptıktan sonra Jiangmin'in bazen yanlış pozitifler verebileceğini öğrendim. Ayrıca, VirusTotal'ın bile jiangmin gibi belirli motorlardan bir truva atı uyarısı bildirdiği VLC gibi resmi web sitelerinden indirilen dosyalarla benzer durumlar gördüm.

Dosya: Releases · pikami/tiktok-dl

Bunun gerçek bir virüs mü yoksa sadece yanlış pozitif mi olduğunu düşünüyorsunuz?

Dosyanın tamamen güvenli olduğundan nasıl emin olabilirim?

Başka benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?

Herhangi bir tavsiye veya anlayış için gerçekten minnettar olurum!

Hocam zipten çıkarıp içindeki dosyaları Vt'ye atarsanız daha iyi olur.

Yine de linkleri alabilir miyim? Ek olarak program ne yapıyor onu da söyler misin?

Sadece ZIP halinde verdiği sonuç: VirusTotal

ZIP içinde ki 2 tane dosyanın verdiği sonuç:

Dosya burada tıklamadan önce lütfen ne oldğunu bilmediğimi açıkça. Belirtiyim. https://github.com/pikami/tiktok-dl/releases/download/2.0.0/tiktok-dl_win64.zip
Zaten yanlış indirmişim TikTok'tan videoları indirmek için bir şey idi ancak daha sonra farklı bir şey ile hallettim bir taratayım dedim sonuçlar bunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı