Daryl Grimess
Decapat
Arkadaşlar YouTube'da gezerken birkaç sene önce TikTok uygulamasının paylaştığı verilerle ilgili video gördüm sonra hemen sildim ama videolar eskiydi geri yüklesem sorun olur mu?
Bir TikTok topluyor zaten verilerini.
Veri toplama olayına bu kadar takılıyorsanız Facebook şirketine ait hiçbir şeyi kullanmayın mesela. Buna örnek olarak da Instagram, Facebook ve Threads verilebilir. Gerçi Facebook'u kullanan kalmadı da meta şirketinin sürekli veri ihlali nedeniyle ceza aldığını illaki görmüşsünüzdür. TikTok'ta veri topluyor, toplamıyor demiyorum da verileri toplamayan şirket yok. Demek istediğim buydu. En basitinden, internetten bir ürüne bak. Aynı ürünün benzerleri Instagram'da karşına doğrudan reklam olarak çıkıyor, bu tesadüf mü?tabii ki değil.
Buyurun hocam birzat dinleyebilirsiniz@Daryl Grimess hiçbir uygulamanın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum da bilemiyorum. Kaynak var mı yoksa çevreden duyduğunuz bilgi mi? Kaynak varsa okumak isterim.
Öyle bir şey olsaydı Kameraya erişme zamanında kapalı olduğu zaman yazardı. Hiç kullanmadığım bir uygulama.Benim kast ettiğim o değil hocam uygulama kapalıyken kamera falan açık kalıyormuş.
Öyle bir şey olsaydı kameraya erişme zamanında kapalı olduğu zaman yazardı. Hiç kullanmadığım bir uygulama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.