TikTok güvenliği

Eğer o verileri platform kendisi paylaşmış ise bir sorun olmaz ancak yasal olarak elde edilmemiş yani illegal ise bunları bir yerde paylaşmanız başınızı ağrıtabilir. Videoyu izleyip indirip incelemeniz sizin için sorun olmaz ancak dediğim gibi bir yerde paylaşırsanız ve paylaştığınız yer üzerinden şikayet alırsanız sizin başınız ağrıyabilir.

Veri toplama olayına bu kadar takılıyorsanız Facebook şirketine ait hiçbir şeyi kullanmayın mesela. Buna örnek olarak da Instagram, Facebook ve Threads verilebilir. Gerçi Facebook'u kullanan kalmadı da Meta şirketinin sürekli veri ihlali nedeniyle ceza aldığını illaki görmüşsünüzdür. TikTok'ta veri topluyor, toplamıyor demiyorum da verileri toplamayan şirket yok. Demek istediğim buydu. En basitinden, internetten bir ürüne bak. Aynı ürünün benzerleri Instagram'da karşına doğrudan reklam olarak çıkıyor, bu tesadüf mü? :D Tabii ki değil.

Bir TikTok topluyor zaten verilerini.

Ciddi misin kardeşim Allah Allah bende sadece TikTok topluyor sanıyordum.

Veri toplama olayına bu kadar takılıyorsanız Facebook şirketine ait hiçbir şeyi kullanmayın mesela. Buna örnek olarak da Instagram, Facebook ve Threads verilebilir. Gerçi Facebook'u kullanan kalmadı da meta şirketinin sürekli veri ihlali nedeniyle ceza aldığını illaki görmüşsünüzdür. TikTok'ta veri topluyor, toplamıyor demiyorum da verileri toplamayan şirket yok. Demek istediğim buydu. En basitinden, internetten bir ürüne bak. Aynı ürünün benzerleri Instagram'da karşına doğrudan reklam olarak çıkıyor, bu tesadüf mü? :D tabii ki değil.

Benim kast ettiğim o değil hocam uygulama kapalıyken kamera falan açık kalıyormuş.

@Daryl Grimess hiçbir uygulamanın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum da bilemiyorum. Kaynak var mı yoksa çevreden duyduğunuz bilgi mi? Kaynak varsa okumak isterim.

@Daryl Grimess hiçbir uygulamanın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum da bilemiyorum. Kaynak var mı yoksa çevreden duyduğunuz bilgi mi? Kaynak varsa okumak isterim.
Buyurun hocam birzat dinleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı