TikTok IP adresini verir mi?

wuexria

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 1-2 gün önce TikTok'ta dayı trolledim. Adama hiçbir hakaret etmememe rağmen CİMER'e şikayet edeceğim nezarette kalırsın diyor. Bir şey olmayacağını düşünüyorum ama size de sormak istedim teşekkürler.

Adam dindar birisine benziyordu. Arkadaşımda hesaba girip abi çocuk gömmeli miyiz mıyız demiş
Hocam içeride tanıdığı varsa sizin için problem olabilir ama onun dışında hiçbir problem olmaz. TikTok veri paylaşmıyor diye biliyorum.

İçeride tanıdığın varsa derken ne demek istediniz?

Çok da açık açık söylemek istemiyorum hocam. Bir sıkıntı olmaz, korkmayın. Bana zamanında kaç kere seni CİMER'e vereceğim diyen oldu, hiçbir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey olmaz da böyle şeyler yazmayın ya. Sonra ciddiye alan olunca bir şey olur mu diye sıkıntı, stres. Ne gerek var? Yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey olmaz da böyle şeyler yazmayın ya. Sonra ciddiye alan olunca bir şey olur mu diye sıkıntı, stres. Ne gerek var? Yapmayın.
Katılıyorum hocam. Aksiyona gerek yok. IP verme durumu çok kritik bir durumlarda verilir. Örneğin bir ülke ile ilgili gerçekten suç kategorisine giren bir şey yaptıysanız o ülkenin gerekli mercileri uygulamadan IP adresi ve diğer bilgileri talep edebilir. O zaman başınız yanar.

TikTok'ta çalışan arkadaşıma sordum sizin için, bir şey olmayacağını söyledi. Verilerinizin paylaşılması bu kadar basit bir olay değil üstelik. Suç teşkil etmediği sürece verileriniz paylaşılmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı