merii415 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ekim 2023 #11 alpheniy dedi: Dün yapıldı diye biliyorum aynı sorun bende yaşıyorum umarım en kısa zamanda çözerler. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü sorun? merii415 dedi: Çözüldü mü sorun? Genişletmek için tıkla... aynı problem bende de var hiçbir şekilde giriş yapamıyorum nasıl düzelir ?
alpheniy dedi: Dün yapıldı diye biliyorum aynı sorun bende yaşıyorum umarım en kısa zamanda çözerler. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü sorun? merii415 dedi: Çözüldü mü sorun? Genişletmek için tıkla... aynı problem bende de var hiçbir şekilde giriş yapamıyorum nasıl düzelir ?
alpheniy Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #12 merii415 dedi: Çözüldü mü sorun? aynı problem bende de var hiçbir şekilde giriş yapamıyorum nasıl düzelir ? Genişletmek için tıkla... hayır
merii415 dedi: Çözüldü mü sorun? aynı problem bende de var hiçbir şekilde giriş yapamıyorum nasıl düzelir ? Genişletmek için tıkla... hayır
ripemre4 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ekim 2023 #13 Aynı Sorun Bende de Mevcut Büyük İhitimalle TikTokun kendisinde Sorun Var Kısa Sürede Hallederler İnş
Aynı Sorun Bende de Mevcut Büyük İhitimalle TikTokun kendisinde Sorun Var Kısa Sürede Hallederler İnş
merii415 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ekim 2023 #14 ripemre4 dedi: Aynı Sorun Bende de Mevcut Büyük İhitimalle TikTokun kendisinde Sorun Var Kısa Sürede Hallederler İnş Genişletmek için tıkla... obs kullanıyormusunuz öneririmisiniz ?
ripemre4 dedi: Aynı Sorun Bende de Mevcut Büyük İhitimalle TikTokun kendisinde Sorun Var Kısa Sürede Hallederler İnş Genişletmek için tıkla... obs kullanıyormusunuz öneririmisiniz ?
ripemre4 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ekim 2023 #15 merii415 dedi: obs kullanıyormusunuz öneririmisiniz ? Genişletmek için tıkla... obs kullandım öneririm ama ilk kez kullanacaksan tiktok live studio gibi basit değil biraz karışık
merii415 dedi: obs kullanıyormusunuz öneririmisiniz ? Genişletmek için tıkla... obs kullandım öneririm ama ilk kez kullanacaksan tiktok live studio gibi basit değil biraz karışık
alpheniy Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #16 ripemre4 dedi: obs kullandım öneririm ama ilk kez kullanacaksan tiktok live studio gibi basit değil biraz karışık Genişletmek için tıkla... obs ile yayın yapılmıyor tiktok yayın anahtarı verilmiyor artık
ripemre4 dedi: obs kullandım öneririm ama ilk kez kullanacaksan tiktok live studio gibi basit değil biraz karışık Genişletmek için tıkla... obs ile yayın yapılmıyor tiktok yayın anahtarı verilmiyor artık
emrekes Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #17 24 saat oldu giriş yapamıyorum. Böyle saçmalık olamaz. yayın açamıyoruz
alpheniy Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #18 emrekes dedi: 24 saat oldu giriş yapamıyorum. Böyle saçmalık olamaz. yayın açamıyoruz Genişletmek için tıkla... valla kral bende allah belasını versin
emrekes dedi: 24 saat oldu giriş yapamıyorum. Böyle saçmalık olamaz. yayın açamıyoruz Genişletmek için tıkla... valla kral bende allah belasını versin
emrekes Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #19 alpheniy dedi: valla kral bende allah belasını versin Genişletmek için tıkla... İlginç olan internette burdan başka hiçbiyerde bu konu konuşulmuyor. Birtek biz mi giremiyoruz
alpheniy dedi: valla kral bende allah belasını versin Genişletmek için tıkla... İlginç olan internette burdan başka hiçbiyerde bu konu konuşulmuyor. Birtek biz mi giremiyoruz
Resimci Baba Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #20 Sanırım bir de ben varım