TikTok Live Studio oturum açılamıyor

Tiktok un bu sorunu hala farketmemiş olması çok ilginç. Zaten çok amatör bir platform. Kimlik doğrulama yaptım ismimin baş harfini yanlış yazmışlar. 15 gündür desteğe yazıyorum dönüş yok. Kazancımı çekemiyorum salakların hatası yüzünden
bir sorun ile karşılaşınca yardım ekibinin olmaması çok üzücü bukadar insan burayı aktif kullanırken

Sabah yeni sürümü geldi güncelledim sorun hala aktif saçma bir şekilde bende anlamıyorum aga bu nasıl bir iş kafayı yedirtecekler resmen insana.

Aynen. Ben de güncellemeyi görünce heyecanlandım ama aptal herifler anlaşılan daha sorunun bile farkında değill

Aynen. Ben de güncellemeyi görünce heyecanlandım ama aptal herifler anlaşılan daha sorunun bile farkında değiller.
birisi youtubede paylasmıs tamamen tiktok sunucusu ile alakalı sorun diye. onlar düzeltmeden çözümü yokmuş

Sanırım sorunu genelde yeni olan yayıncılar yaşıyor. Ve gerçekten çok az kişi yaşıyor ki, internette hiçbir bilgi yok konu ile alakalı.
Şu an sorun yaşamayan ve yayınlarına devam eden bir sürü PC yayıncısı var, bu da aklıma kötü kötü şeyler getiriyor.
Dünden beri 3 kere format attım farklı işletim sistemleri ile, VPN denedim, güvenlik duvarlarını kapattım antivirüs özelliklerini kapattım yine de çalışmadı. Windows olay görüntüleyici de hatalara baktım hata dönmüyor. Uygulamanın kendi hata ayıklayıcısini aktif ettim elle tutulur bir şey yok.
Umarım en kısa süre de olay netlik kazanır. Herhangi bir bilgiye ulaşırsam hemen buraya yazacağım, herkese geçmiş olsun.

@Serdarhocam

Sanırım sorunu genelde yeni olan yayıncılar yaşıyor. Ve gerçekten çok az kişi yaşıyor ki, internette hiçbir bilgi yok konu ile alakalı.
Şu an sorun yaşamayan ve yayınlarına devam eden bir sürü PC yayıncısı var, bu da aklıma kötü kötü şeyler getiriyor.
Dünden beri 3 kere format attım farklı işletim sistemleri ile, VPN denedim, güvenlik duvarlarını kapattım antivirüs özelliklerini kapattım yine de çalışmadı. Windows olay görüntüleyici de hatalara baktım hata dönmüyor. Uygulamanın kendi hata ayıklayıcısini aktif ettim elle tutulur bir şey yok.
Umarım en kısa süre de olay netlik kazanır. Herhangi bir bilgiye ulaşırsam hemen buraya yazacağım, herkese geçmiş olsun.

@Serdarhocam

Yeni eski yayıncı olmakla pek alakası yok hocam. Şu an çoğu kişinin bu sorunun yaşamama sebebi mevcut hesaplarından çıkış yapmaması. Yani şimdi bu yayıncılar da TikTok live Studio'dan çıkış yapıp tekrar girmek isterlerse bu sorunu yaşayacaklar zaten. Ben öyle yaşadım. Hesap değiştirmek istedim ve çıkış yaptıktan sonra giriş yapamadım. Eğer çıkış yapmamış olsam böyle bir sorunun varlığından belki haberim bile olmayacaktı. Ve koskoca şirkete biz ulaşamıyoruz. Sorunu ulaştıramıyoruz. Ne bir numara var ne de müşteri hizmetleri. Bu da aslında ne kadar amatörce iş yaptıklarını gösteriyor.

@Serdarhocam
bekiyoruz hocam çözün şu işi yayın hayatım başlamadan bitmek üzere wmqckldnmqcjlqwd

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı