merii415 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ekim 2023 #21 emrekes dedi: İlginç olan internette burdan başka hiçbiyerde bu konu konuşulmuyor. Birtek biz mi giremiyoruz Genişletmek için tıkla... ya evet çözümü de yok çok saçma bizde mi probleme var şaka gibi hala düzelmedi destek dönüş yapmıyor böyle iş mi olur Son düzenleme: 20 Ekim 2023
emrekes dedi: İlginç olan internette burdan başka hiçbiyerde bu konu konuşulmuyor. Birtek biz mi giremiyoruz Genişletmek için tıkla... ya evet çözümü de yok çok saçma bizde mi probleme var şaka gibi hala düzelmedi destek dönüş yapmıyor böyle iş mi olur
emrekes Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #22 live studio nun eski bir sürümünü kurdum yine girmedi. wifi kapattım telefonun netiyle denedim yine yok.
live studio nun eski bir sürümünü kurdum yine girmedi. wifi kapattım telefonun netiyle denedim yine yok.
merii415 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ekim 2023 #23 emrekes dedi: live studio nun eski bir sürümünü kurdum yine girmedi. wifi kapattım telefonun netiyle denedim yine yok. Genişletmek için tıkla... ne kullanıcaz biz yayın için obs den de hiç anlamadım platformda da yeniyim zaten bu da düzelmiyecek sanırım
emrekes dedi: live studio nun eski bir sürümünü kurdum yine girmedi. wifi kapattım telefonun netiyle denedim yine yok. Genişletmek için tıkla... ne kullanıcaz biz yayın için obs den de hiç anlamadım platformda da yeniyim zaten bu da düzelmiyecek sanırım
emrekes Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #24 merii415 dedi: ne kullanıcaz biz yayın için obs den de hiç anlamadım platformda da yeniyim zaten bu da düzelmiyecek sanırım Genişletmek için tıkla... Obs artık tiktoka yayın vermiyor. Düzelmezse kaldık öyle
merii415 dedi: ne kullanıcaz biz yayın için obs den de hiç anlamadım platformda da yeniyim zaten bu da düzelmiyecek sanırım Genişletmek için tıkla... Obs artık tiktoka yayın vermiyor. Düzelmezse kaldık öyle
merii415 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ekim 2023 #25 emrekes dedi: Obs artık tiktoka yayın vermiyor. Düzelmezse kaldık öyle Genişletmek için tıkla... şaka yayın hayatım başlamadan bitmiş olamaz şuan aktif live studio kullananlar var ama
emrekes dedi: Obs artık tiktoka yayın vermiyor. Düzelmezse kaldık öyle Genişletmek için tıkla... şaka yayın hayatım başlamadan bitmiş olamaz şuan aktif live studio kullananlar var ama
emrekes Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #26 Çok az insan şu an kullanamıyor. Neden biz anlamadım
merii415 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ekim 2023 #27 emrekes dedi: Çok az insan şu an kullanamıyor. Neden biz anlamadım Genişletmek için tıkla... burada ki üç beş insan işte çok saçma bir ayrım merii415 dedi: burada ki üç beş insan işte çok saçma bir ayrım Genişletmek için tıkla... birde çözümüne hiçbir şekilde ulaşılamıyor ingilizce bile arattım
emrekes dedi: Çok az insan şu an kullanamıyor. Neden biz anlamadım Genişletmek için tıkla... burada ki üç beş insan işte çok saçma bir ayrım merii415 dedi: burada ki üç beş insan işte çok saçma bir ayrım Genişletmek için tıkla... birde çözümüne hiçbir şekilde ulaşılamıyor ingilizce bile arattım
emrekes Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #28 Gidip bi internet kafede denemek lazım giriş yapılabiliyor mu diye
merii415 Yoctopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ekim 2023 #29 emrekes dedi: Gidip bi internet kafede denemek lazım giriş yapılabiliyor mu diye Genişletmek için tıkla... ben başka bir pc de denedim farklı ip de yine açılmıyor.
emrekes dedi: Gidip bi internet kafede denemek lazım giriş yapılabiliyor mu diye Genişletmek için tıkla... ben başka bir pc de denedim farklı ip de yine açılmıyor.
emrekes Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #30 merii415 dedi: ben başka bir pc de denedim farklı ip de yine açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Tiktok un bu sorunu hala farketmemiş olması çok ilginç. Zaten çok amatör bir platform. Kimlik doğrulama yaptım ismimin baş harfini yanlış yazmışlar. 15 gündür desteğe yazıyorum dönüş yok. Kazancımı çekemiyorum salakların hatası yüzünden
merii415 dedi: ben başka bir pc de denedim farklı ip de yine açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Tiktok un bu sorunu hala farketmemiş olması çok ilginç. Zaten çok amatör bir platform. Kimlik doğrulama yaptım ismimin baş harfini yanlış yazmışlar. 15 gündür desteğe yazıyorum dönüş yok. Kazancımı çekemiyorum salakların hatası yüzünden