TikTok Live Studio'da yayın takılıyor

495256

Hectopat
Merhaba, TikTok Live Studio üzerinden yayın açıyorum ve uploadım 7-7.5 civarı olmasına rağmen 720p 5000 bitrate de yayın açtığımda aşırı şekilde kasıyor. Sorun Live Studio ile alakalı çünkü oradaki hız testınde değerlerim bambaşka. Sorunumun çözümü nedir daha önce yaşayan var mı?

Ekran görüntüsü 2023-04-10 214721.png

Ekran görüntüsü 2023-04-10 214824.png

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildiniz mi?
İnternet test sonucum normalde 900 Mbit down 20 Mbit upload iken Studio testinde 1.5 upload veriyor ve yayın kasıyor.

Hocam konuyla alakasız ama TikTok Live Studio'da yayın açmaya çalışınca Live Studio erişimi kısa süre içinde hazır olacak. Güncellemeler için takipte kalın. Böyle bir hatayla karşılaşıyorum takipçim 1000'den fazla yardımcı olma şansınız var mıdır? Hesabım henüz 30 günlük değil ve hiç yayın açmadım daha önce ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Cözemedim maalesef.

Hocam konuyla alakasız ama TikTok Live Studio'da yayın açmaya çalışınca Live Studio erişimi kısa süre içinde hazır olacak. Güncellemeler için takipte kalın. Böyle bir hatayla karşılaşıyorum takipçim 1000'den fazla yardımcı olma şansınız var mıdır? Hesabım henüz 30 günlük değil ve hiç yayın açmadım daha önce ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Mobilden takipçin 1000 üzeri olunca birkaç saat içinde erişim veriliyor mobilden bak bir. Ama söyleyeyim en az 10Mbps upload gerekli benim 6.5 7 civarı uygulamada 3-4 arası gösteriyor çok saçma :(.

Mobilden takipçin 1000 üzeri olunca birkaç saat içinde erişim veriliyor mobilden bak bir. Ama söyleyeyim en az 10Mbps upload gerekli benim 6.5 7 civarı uygulamada 3-4 arası gösteriyor çok saçma :(.

Evet hallettim 1 haftalık deneme süresi verdi ancak dediğiniz gibi benim de internetim hız testine upload 6 çıkıyor ama ne kadar düşük kalitede versemde yayın yine kasıyor biraz optimizasyon sıkıntısı var gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı