TikTok ve BTS in yasaklanması için kampanya başlatmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hadi, o kadar yazdıklarıma mantıklı bir dönüş yapmayarak çok ayıp ediyorsun. Ama ben bir cevabının olduğunu da sanmıyorum, özgürlüğün sandığın kadar kaotik bir şey olmadığının farkına varmış gibisin de bozuntuya vermek istemiyorsun.
Dostum ben tartışmayı daha fazla uzatmamak için burada bırakıyorum, farkettim ki onca yazdığım şey hiçbir anlam ifade etmiyor senin için, açıkçası ne yazarsam yazayım seni savunduğun şeyden vazgeçiremeyeceğim.
Son olarak da ekleyeyim boş kalmasın, ben sırf "özgürlük" adına hakaret yemek, saçma sapan içeriklerle karşılaşmak zorunda değilim, ve sırf bunlardan kurtulmak için de hesabımı oradan buradan gizlemek gibi bir zorunluluğum da yok. Burada sorunlu olan taraf ben değilim sorunlu olan taraf karşısı, vaziyetini değiştirmesi veya değiştirilmesi gereken de öyle, son sözüm budur, sonuç alamayacağım tartışmaları sürdürmüyorum, iyi günler.

Dostum ben tartışmayı daha fazla uzatmamak için burada bırakıyorum, farkettim ki onca yazdığım şey hiçbir anlam ifade etmiyor senin için, açıkçası ne yazarsam yazayım seni savunduğun şeyden vazgeçiremeyeceğim.
Son olarak da ekleyeyim boş kalmasın, ben sırf "özgürlük" adına hakaret yemek, saçma sapan içeriklerle karşılaşmak zorunda değilim, ve sırf bunlardan kurtulmak için de hesabımı oradan buradan gizlemek gibi bir zorunluluğum da yok. Burada sorunlu olan taraf ben değilim sorunlu olan taraf karşısı, vaziyetini değiştirmesi veya değiştirilmesi gereken de öyle, son sözüm budur, sonuç alamayacağım tartışmaları sürdürmüyorum, iyi günler.
👌

Yanlış üsluptan ceza yeme ihtimalime rağmen "eğer bu kadar hürriyet meraklısı iseniz Orta Asya göçebeleri ya da Eskimolarla yaşayın" dememek için kendimi zor tutuyorum.

Yanlış üsluptan ceza yeme ihtimalime rağmen "eğer bu kadar hürriyet meraklısı iseniz Orta Asya göçebeleri ya da Eskimolarla yaşayın" dememek için kendimi zor tutuyorum.
Merak etme, hürriyet meraklısı hiçbir adam kendi isteğiyle Türkiye'de durmaz zaten. Fırsat bulan çekip gidiyor.

Merak etme, hürriyet meraklısı hiçbir adam kendi isteğiyle Türkiye'de durmaz zaten. Fırsat bulan çekip gidiyor.
Amerika'ya da "özgür bir ülke" demek zor olur. Sonuç olarak yine devlet var. Devlet olan her sistemde özgürlük kısıtlanır.

E sen kendini buna koşullamışsın. Neyi vazgeçirmek, neyin ifade edilmesinden bahsediyorsun? İnternet üzerindeki özgürlüğün neden korunması gerektiğini kendimce anlattım, madem ki mantıklı bir cevapla karşılık vermek yerine tartışmayı yarıda keseceksin, zamanımı niye harcıyorsun? Şaka gibi gerçekten.

Gecenin bir vakti uğursuzun biriyle karşılaşmamak için tekin olmayan sokaklardan yürümek yerine kalabalık mekanlarda kalmayı tercih edeceğin gibi internet üzerinde de böyle insanlardan uzak kalmak için hesaplarını oradan buradan gizlemek zorundasın. Bir sürü insanın fikir hürriyetini ayaklar altına almaktansa daha makul bir çözüm, değil mi?

Tartışmadan bir sonuç çıkacağını ben de sanmıyorum, aldığım son cevaplardan belli oluyor zaten. İyi günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı