Tam olarak BTS'i sevdiğim söylenemez, ben daha çok Blackpink dinlerim. Ancak BTS'e olan tavır bence hiç hoş değil, Tik Tok'u desteklesem dahi BTS'i desteklemiyorum. BTS'i yasaklamak direkt ülkede müzik zevklerini yasaklamak sayılır. Kimse kimsenin zevkine bir şey diyemez, haliyle kimse gelip BTS şöyle böyle demesin. Sevmeyen dinlemez diyoruz ancak düşünen yok.
Videoları bir daha gösterme diye etiketle çıkmaz. Ben de Youtube kullanıyorum hiç karşıma Tiktok videosu çıkmıyor. Bir süre sonra izlemeyince otomatikman düşüyor önerilerinden.
Bu kişiler BTS (Army) değil, direkt olarak grubun aşığı olanlar oluyor. Çünkü herhangi bir fan bu tarz şeyler söylemez, bunların yaşları da 9-12 arasında genellikle. Yakınlarımdan biliyorum, kardeşim bile az daha bu akıma kapılıyordu İnternet kullanımını yasakladım. Maalesef bu tarz şeyler BTS'de yok, Türkiye'de de bolca görebilirsiniz. Tabii farklı varyasyonlarda.