TikTok ve BTS in yasaklanması için kampanya başlatmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Motionless IN White BTS'yi seven bir insan olarak ne düşünüyorsunuz hocam?
Tam olarak BTS'i sevdiğim söylenemez, ben daha çok Blackpink dinlerim. Ancak BTS'e olan tavır bence hiç hoş değil, Tik Tok'u desteklesem dahi BTS'i desteklemiyorum. BTS'i yasaklamak direkt ülkede müzik zevklerini yasaklamak sayılır. Kimse kimsenin zevkine bir şey diyemez, haliyle kimse gelip BTS şöyle böyle demesin. Sevmeyen dinlemez diyoruz ancak düşünen yok.

İlk cümleyi okuyunca bile içim bir tuhaf oldu, inanılmaz Cringe bir durum.

Screenshot_2.png

TikTok kitlesi YouTube'yi de ele geçirdi YouTube'da hikayelere bakayım dedim hepsi tiktokçu.

Videoları bir daha gösterme diye etiketle çıkmaz. Ben de Youtube kullanıyorum hiç karşıma Tiktok videosu çıkmıyor. Bir süre sonra izlemeyince otomatikman düşüyor önerilerinden.

İlk cümleyi okuyunca bile içim bir tuhaf oldu, inanılmaz Cringe bir durum.

Eki Görüntüle 694500
Bu kişiler BTS (Army) değil, direkt olarak grubun aşığı olanlar oluyor. Çünkü herhangi bir fan bu tarz şeyler söylemez, bunların yaşları da 9-12 arasında genellikle. Yakınlarımdan biliyorum, kardeşim bile az daha bu akıma kapılıyordu İnternet kullanımını yasakladım. Maalesef bu tarz şeyler BTS'de yok, Türkiye'de de bolca görebilirsiniz. Tabii farklı varyasyonlarda.

Yasaklanması için yeterli gördüğün bir gerekçeyi paylaşmayacaksan konuya mesaj yazman için bir sebep bulunmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tür müzikleri Türkiye'de ergenler dinliyor kötü örnek değil mi sence?
Niye sinirlendiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tür müzikleri Türkiye'de ergenler izliyor kötü örnek değil mi sence?

Eşcinsellik örnek alarak edinilebilecek bir yönelim değil. Cahillik daha büyük bir problem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı