TikTok ve BTS in yasaklanması için kampanya başlatmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen şimdi BTS dinleyenlere ergen mi diyorsun? Bence asıl ergen sen oluyorsun, daha BTS hakkında hiçbir bilgin yok belli ki. BTS'in kimseye kötü örnek olduğu yok, LGBT desteklemeleri de sizi alakadar etmez. Beğenmiyor iseniz dinlemezsiniz, sonuçta Kore akımı bu şekilde ilerliyor. 9-12 yaşındaki çocuklar tuhaf tuhaf şeyler söylüyor diye bunun sorumlusu BTS değil direkt o çocukların ailesidir, İnterneti ve telefon-tableti onlar veriyor ve kontrol etmiyor.
İşin özü sizin gibi insanlar asıl olayı bilmeden olayın nedenine göre ilerliyor ve bu sebepten ötürü topluluk ikiye bölünüyor.

Ancak BTS'e olan tavır bence hiç hoş değil
Aynen, ben BTS'yi seviyorum, ama şu kız fanların bu gruba taparcasına söylemleri fazla abartı. Ülkemizde BTS seveni direkt linçlemek gibi saçma bir durum var, BTS seven maldır algısı da var, bunların sebebi o tapan tipler yüzünden. Blackpink benim de favorim, he birde CL. <3

Not: Asyalılara karşı özel bir ilgim var. (@Motionless IN White yan çar)

Aslına bakarsanız, LGBT'ye sallamak doğru bir şey değil bence. İnsanların müzik zevklerine karışmayı doğru bulmuyorum. Tabii, sizin düşünceniz ise saygı duyarım, o başka.

Neyin sakinliğinden söz ediyorsun? Grup hakkında 1 tane bile bilgin yok değil mi?
Cahil dediğin grubu iyice araştır O yükselişe kolay kolay gelmediler bilgin olsun, ne zorluklar ile geldiklerini senelerdir biliyorum.
Ve iyi ki gelmişler, onlar sayesinde şarkı zevkimizi öğrendik. Saygı falan da beklemeyin bu arada, zira siz baştan beri saygı duymuyorsunuz ve inatla bunu saygınlık üstüne kurulu bir şekilde devam ediyorsunuz.
Yetişkin bir "betese" üyesi her ergenin hayali olabilir. Buna karışamazsınız!
Yaşının 26 olmadığını buradan göstermiş oldun Sözlerine dikkat et bence, gözlerde daha da batırma istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…