- Makaleler
- 9
TikTok tamamda BTS saçma olmuş. Herkesin özgür ve özel hayatı vardır kimse buna karışamaz.
Size hak veriyorum ama bunları yazanların küçük çocuklar olmaları saçma zaten konuya burdan bakınca aile yapısı falan filan ordan inter milan konu yine uzay zamanı bükerek Türkiye'ye geliyor, grubu suçlamak yanlış ama evet.Peki, tekrar soruyorum. İnsanların erotik hikayeler yazmasının ne kabahati var? Absürtlük bunun için geçerli bir cevap değil.
Oppam benim! Evleneceğiz biz bi kere!TikTok ve BTS gibi içeriklerin hepinizin de bildiği gerekçeler sebebi ile yasaklanması için kampanya başlatmak istiyorum.
1- Nasıl yapabilirim?
2- Eğer destek çıkıyor iseniz cevap olarak belirtin.
Aslında kast ettiğim şey şu:
BTS Hayal Et +18 #Wattys2018 - 《Kᴏᴏᴋʟᴇʏ》۵۵۵ - Wattpad
Aşırı smut içerir. - Rahatsız olan varsa okumasın Hayal kurgu:25.11.2018 #17 :27.11.2018 #6 :14.11.2018 #4 ...www.wattpad.com• BTS İLE HAYAL ET • [방탄소년단] - ROSE - Wattpad
• Bir Army kitabı. • HAYRAN KURGU İÇİNDE # 1 •HAYRAN KURGU İÇİNDE #10 • HAYRAN KURGU İÇİNDE # 27 • J-HOPE İÇİNDE #1 • HAYALLER İÇİNDE #1 • HOBIE İÇİNDE #1 • JU...www.wattpad.com
BTS HAYAL ET (DÜZENLENİYOR) - imkansızım - Wattpad
Kim seçiyor acaba, dedi içinden. Hangi hayalin gerçek olacağını o hayali kuran mı, yoksa o hayali kurduran mı?❤www.wattpad.com
BTS ile Hayal Et - taelif - Wattpad
Bts deki tum oppalarinla müthiş bir şekilde hayal et smut yoktur...www.wattpad.com
Zaten olması gerekende budur dostum, mantıklı düşünebilen bir insan, bunu uygular, gerekirse o kişiyi kendi idolü haline getirir.bu kişilere sanki doğaüstü canlılarmış gibi tapmak yerine yaptıkları işten örnek alıyor ve hayranlık duyuyorum.
Kesinlikle haklısın, katılıyorum... Keşke herkes böyle düşünebilse, bunu idrâk edebilse.Zaten olması gerekende budur dostum, mantıklı düşünebilen bir insan, bunu uygular, gerekirse o kişiyi kendi idolü haline getirir.
Bu tapma olayını sadece BTS ve türevi gruplardan yola çıkarak yorumlamak saçma olur çünkü, senin dediğin gibi insanlığa hiçbir katkısı olmayan aptal bir Youtuber, yayıncı veya bir müzik grubu üyesine taparcasına hayranlık duymak, farkındalıksızdır.
İnsanların hangi fikirlerini belirtip belirtemeyeceği dahil bütün interneti merkezi bir otorite altına almak duyduğum en iyi fikir. Privacy bilmem neyi bir amaç olarak görmemek lazım.Savunduğum diğer bir konu da internete erişimin T.C. kimlik numarası ile sağlanması, yok privacy bilmem ne diye sızlanmayın etrafta pedofili, troll, toxic, militan, fan insanlar görmekten bıktım, bunları bir güzel şikayet edeceksin tıpış tıpış alsınlar içeri.
Dostum o platforma 3 yaşındaki çocuk bile girebiliyor farkında mısın? Küçük yaştaki çocukların bu tarz içeriklere maruz kalmasını sen ister misin? Bu durum zaten platformdaki denetimsizliği gösteriyor. Sen anladığım kadarıyla freedom fighter'lardansın, bu kadar özgürlüğün nelere yol açacağını görüyoruz, çünkü bazıları özgürlüğü kötüye kullanıyor, bunları denetim altına almazsan işte böyle bozuk bir ekosistem oluşur içinde.İnsanların hangi fikirlerini belirtip belirtemeyeceği dahil bütün interneti merkezi bir otorite altına almak duyduğum en iyi fikir. Privacy bilmem neyi bir amaç olarak görmemek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.