TikTok ve fenomenleri boş mudur?

Sadece buldukları içeriği çalarak ve bir yerlerini sallayarak milyonlar izlenen oksijen israfları. Bir de t-shirtleri atıp giymece tam bir fiyasko. T-shirtlere yazık. Şarkı çıkarmalarından bahsetmiyorum. Tekrar hastaneye gidemem pandemide.
Not: Ülkemiz için konuşuyorum yabancılar böyle boş değildir.

Son düzenleme:
Fenomenleri boş değil. Tiktok boş. Kitlesi acayip kötü, her şeye inanan, her şeyden etkilenen, saçma sapan şeylere 4 milyon beğeni atabilecek kötü bir kitle. Kitle bu kadar kötüyken fenomenlerde aşırı utanç verici içerikler çıkartarak az önce bahsettiğim kitleyi sömürüyorlar. Ve bundan para kazanıyorlar. Yani fenomenlerinde de suç çok fakat en fazla röl oynayan burada tiktok kullanıcıları. (evet fenomenlerde kullanıcı oluyor, bu işin içinden çıkamadım ama demek istediğimi anlamışsınızdır. Fenomenler kitlenin saflığını kullanarak yapılabilecek çirkin ve utanç verici hareketler yaparak bol para kazanıyorlar. Benim bir arkadaşım vardı o da tiktok kullanıyordu bana yerde sürünen birisini atmıştı ve çok tatlı değil mi demişti. Ben de "hıhı öyle öyle" demiştim.) Yani Tiktok kullanıcıları böyle olmasa şu an Tiktok bu kadar büyümezdi.

Bu bayağı geniş bir konu şöyle söyleyeyim bence size bağlı mesela ben indirdim ve gayet güzel içerikleri olan kişileri takip ettim örneğin şu resim çizenler parkur yapanlar ve hayvanlarla ilgili video çekenlerdir bunları takip ettiğim için karşıma hep bunlar çıkıyor ve gayet iyi zaman geçiyor ama tabii iki seçenek var biri keşfet biride takip edilenler zaten keşfete asla girmem klasik beyin yoksunları çıkıyor o yüzden takip edilenler kısmı iyi bir de yani TikTok sadece bir platform yani önemli olan içindeki içerikler ve bende içerikleri iyi seçtiğim için eğlenceli ayrıca son olarak da TikTok her ne kadar bir platform olsa da çok sıkıntılı insan var Instagram'da daha az ama burada gerçekten çok var o yüzden bence en iyisi ya indirmemek ya da takip ettiklerini iyi seçip o kısımda gezip yorumlarada hiç girmemen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı